fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

NORRTÄLJE. 24 juli blir det ett kärt återseende av Roslagens Thaifestival i Norrtälje. I samband den anordnar bland andra polisen Uffe Helsing en utomhusgala i thaiboxning. – Det är kul att göra det och ge Norrtäljes kommande generation thaiboxare en chans att få boxas på hemmaplan, det hade varit en dröm att själv fått göra det som ungdom, säger Uffe Helsing 41 år, från Norrtälje.

// annons för både mobil och desktop //

annons (150 × 40 mm)

Det är för tredje gången i samband med Roslagens Thaifestival som Uffe med flera anordnar en gala i Thaiboxning. Galan kommer att äga rum på Danskes gränd och vara ett delmoment av festivalen.

– Jag och Suneerat Jantehag som är arrangören av Roslagens Thaifestival har känt varandra länge och är goda vänner, så nu när vi äntligen kan arrangera festival och gala igen känns det riktigt roligt, säger Uffe.

Uffe Helsing som är känd för sina föreläsningar om antimobbning och haft ett stort engagemang för Ukrainarna i begynnelsen av Rysslands invasion i Ukraina, har även ett stort engagemang i Norrtälje MMA-klubb. Uffe beskriver att det finns flertalet duktiga thaiboxare i Roslagen och nämner särkilt Viggo Jourlin och Clara Törnqvist.

– Det är kul att göra detta och ge Norrtäljes kommande generation thaiboxare en chans att få boxas på hemmaplan. Det hade varit en dröm att själv fått chans att göra det som ungdom, avslutar Helsing.

NÄR:
24 juli
VAR: Danskes Gränd

FOTO: Privat

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

// desktopannons //

annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook