HÄVERÖDAL. Ica Roslagshallen har byggts om och blivit Tempo Roslagshallen. Nyöppning skedde i dag den 23 november.
– Ica är inte intresserade av den här typen av butiker. Det de säger nej till välkomnar Tempo, säger Henrik Bergström som tillsammans med sin fru Teres är nya ägare till den anrika butiken.
Roslagshallen, som nu alltså får Tempo istället för Ica som förnamn, blir kvar i de anrika lokalerna från 1944. Lokaler som genomgått en totalrenovering. Och när Mitt Roslagen besöker butiken ett par veckor innan nyöppningen ser det, minst sagt stressigt ut.
Men de kommer vara klara i tid, säger Henrik Bergström med ett leende medan hantverkarna far som getingar i butiken.
– Ja då. Det fixar sig. Och vi hade kassautbildningen den 22 november och öppnade idag den 23:e, säger Henrik och skrattar högt. Men jag har grym personal här så det blir inga problem. Och vi moderniserar hela butiken nu, lokalerna, datasystemen och genom nya kyldiskar och frysar minskar vi vårt klimatavtryck rejält och det känns bra.
Att gå från Ica till Tempo innebär ju en hel del förändringar när det gäller varor, även om det mest handlar om att det blir andra märken av lika varor.
– Det mesta kommer vara sig likt när det gäller utbudet, säger Peter Karlsson, som jobbat i butiken ända sedan han lämnade skolan och sommarjobbade här för första gången 1989. Det blir ju nya märkesvaror från Tempo, det förändras ju och så blir vi bredare i sortimentet.
– Den ny kassan är nog det som går snabbast att lära sig, säger Sofie Sundberg. I övrigt handlar det nog mer om tillökning än förändring.
– Jag tror att det kommer bli mer lättjobbat nu efter ombyggnaden, säger Malin Wiggedal.
Nystarten kommer också innebära ökade öppettider och ett stort fokus på lokalproducerat.
– Vi kommer utöka servicenivån, bland annat med utökade öppettider, säger Henrik. Vi vill bli en stor central aktör här och vi har också ansökt hos Svenska Spel att bli ombud för dem.
– När det gäller lokalproducerat kommer vi direkt ha samarbete med Totties Mat, Tomta Kalkon, Fogdö Lax, Roslagskött och Häverstams potatis.
Alla i personalen påpekar att det bor väldigt mycket folk i Häverödal med omnejd.
– En hel del av dem vill helt enkelt slipa ta bilen till Hallstavik och handla och nu blir vi ett ännu bättre alternativ, säger Sofie.
Henrik lägger till:
– Det finns tre matbutiker i Hallstavik, Ica, Coop och Tempo. Och så vi. De butikerna omsätter cirka 175-180 miljoner kronor årligen så det är väl inte omöjligt för oss att ta en del av den kakan.
Många i Hallstavik-Häverödal brukar också åka och sköta sina storhandlingar hos Ica Väddö i Älmsta.
– För dem kanske vi nu också blir ett bra alternativ, inte minst med tanke på bensinpriserna, säger Henrik.
Hur känner då personalen inför öppnandet?
– Det här ska bli skitkul, säger ungtuppen i gruppen, 19-årige Jacob Lindholm.
– Väldigt spännande, blir som att komma till en helt ny arbetsplats, säger Peter.
– Jag har redan klivit över tröskeln från min comfort zone, så det blir säkert bra, säger Sofie.
Evenemanget “Rospiggarna Rakt På Enduro”, som skulle ha ägt rum till helgen, tvingas ställas in på grund av ogynnsamma väderförhållanden. Arrangörerna arbetar nu med att hitta ett nytt datum.
Evenemanget “Rospiggarna Rakt På Enduro”, som skulle ha ägt rum till helgen, tvingas ställas in på grund av ogynnsamma väderförhållanden. Arrangörerna arbetar nu med att hitta ett nytt datum.
Det är på lördag som eventet skulle ha ägt rum på Hisstech AB Arena i Hallstavik, men nu har arrangörerna alltså meddelat att man tvingas ställa in evenemanget.
– Det är klart att detta är en besvikelse. Alla har varit redo och taggade, men vädret rår man tyvärr inte på, säger Mattias Lund, arrangör och representant för Rospiggarna Rakt På Enduro.
Enligt arrangörerna är det i första hand en säkerhetsåtgärd som ligger bakom beslutet. Det dåliga underlaget på banan gör att en ambulans, om en sådan skulle behövas, inte skulle kunna ta sig fram.
– I första hand är det en säkerhetsåtgärd, sedan går det inte att åka när det är så slajmigt på banan. Alla tycker att det är supertråkigt att vi tvingas ställa in, men man har förståelse för situationen, säger Lund.
Hur ser planerna ut framgent?
– Vi tittar på ett nytt datum och ser vad som kan passa, och det hänger fortsatt ihop med vädret såklart men februari brukar kunna bjuda på bra vinterväglag, så vi håller tummarna för det, avslutar han.
Jan Erik Svecke har gått från att vara franchisetagare för McDonalds vid södra infarten till att bli en central figur i Norrtäljes stadsutveckling. Med projekt som Lommarskogen och ett starkt engagemang för det lokala närings- och föreningslivet är hans drivkraft tydlig: att skapa något som gör skillnad.
– Det viktiga är att bidra med det jag kan, med de förutsättningar jag har.
Jan Erik Svecke återkommer ofta till denna enkla men centrala filosofi. En förmåga som präglas av en målinriktad drivkraft att förvandla idéer till verklighet. Men han framhäver ogärna sig själv.
– Jag är bara en av många som gör sin del.
Den här livsfilosofin grundlades redan i unga år i Örebro, där han är uppväxt. När Svecke som tonåring på 80-talet drömde om att studera ett år på high school i USA, tog han jobb på ett äldreboende i Ervalla för att finansiera resan själv.
– Jag sparade ihop 40 000 kronor, och det var viktigt för mig att klara det på egen hand. Många andra fick stöd från sina familjer, men jag ville göra det själv.
Resan till USA blev en startpunkt. Där lärde han sig att hantera utmaningar, som att övervinna språkbarriärer och bygga självförtroende.
– Första månaden var jobbig. Jag förstod knappt vad de sa i skolan. Men efter en termin hade jag bättre betyg än mina amerikanska klasskamrater.
När han återvände till Sverige tog han med sig den självständighet och målmedvetenhet som han utvecklat i USA.
Svecke valde att studera ekonomi och marknadsföring på vid Örebro högskola. Parallellt med studierna jobbade han extra i butik för att finansiera sin utbildning. Det var här hans intresse för dagligvaruhandeln väcktes på allvar.
– Jag har alltid haft en känsla av att jobba för det jag vill uppnå. Det är en drivkraft som aldrig lämnat mig.
Den drivkraften formades tidigt, inte minst genom relationen med hans äldre syster, som blev en viktig del av hans uppväxt. Syskonskaran växte upp med sin pappa som jobbade mycket, vilket gjorde att de tidigt fick ta stort ansvar för sig själva och varandra.
– Min syster och jag var väldigt tajta. Hon var bara ett år äldre än jag, men hon blev som en ledstjärna för mig.
Men relationen fick ett abrupt slut när hon gick bort i hudcancer vid blott 32 års ålder.
– Det var en oerhört tuff tid, men det lärde mig att värdesätta både familj och de människor jag har runt omkring mig. Det har också format hur jag ser på livet och vikten av att använda sin tid väl.
Efter examen på högskolan startade han en karriär inom livsmedelsindustrin, först som trainee på Arla Foods och senare som produktchef på Procordia Foods. Framtiden i Örebro såg utstakad ut. Men det var innan han bokade sin livs första charter. Då skulle allt ändras.
– Jag och en kompis åkte till Lanzarote på solsemester. I hotellrummet bredvid oss bodde två systrar från Norrtälje, och det var så jag träffade min fru Isabel. Sedan dess har det varit vi två.
Isabel var tydlig med att hon inte skulle lämna Norrtälje eller sina föräldrars släktgård i Råda, utanför Söderbykarl. Så efter en period av pendling, bestämde sig Jan Erik för att ta sitt pick och pack och flytta.
Vi spolar fram tiden några år. Jan Erik och Isabel har flyttat in på släktgården och fått två söner. Samtidigt arbetspendlar han till Stockholm. Men pendlingen tar tid och han ville ha mer tid för familjen. Hans sätt att frigöra tid kanske var lite oortodoxt. Men han fick reda på att McDonalds planerade att öppna en restaurang i Norrtälje. Även fast han inte hade någon erfarenhet från den branschen så tyckte han att det lät roligt.
– Jag hade gjort ett specialarbete på högskolan om frainchisetagare och skrev ett brev till huvudkontoret för att anmäla intresse.
Ömsesidigt tycke uppstod. Men det var inte bara att köpa in sig och skriva på avtal.
– Det var en lång rekryteringsprocess med många intervjuer innan jag blev godkänd, sedan fick jag praktisera i ett år på andra restauranger för att lära mig själva hantverket.
Därefter kunde han skriva på ett 20-årigt samarbetsavtal med McDonalds.
– Det var såklart en lång tid att skriva på, men jag gick in för det till 100%.
Som frainchisetagare gjorde han allt på restaurangen, men ju längre tiden gick började han också att delegera mer. Och det är framförallt där han hittar ljuspunkterna.
– Det är fantastiskt roligt att se hur unga människor utvecklas och växer, att lära upp dem som 18-åringar och sedan se hur de blir färdiga chefer som 22-åringar och går vidare i karriären.
Tack vare sin akademiska bakgrund så fick han efter ett tag en ledande position inom McMarketing, en ekonomisk förening som hanterar marknadsföringen för alla McDonald’s-restauranger i Sverige. Därutöver startade han upp en till restaurang vid Häggviks köpcenter. Helt plötsligt hade 17 år passerat som franchisetagare och det blev dags att skriva ett nytt 20-årsavtal.
– Det hade varit jätteroliga år, barnen blev delvis uppväxta på restaurangen men samtidigt så är 20 nya år en väldigt lång period.
Ett beslut togs och Svecke sålde år 2016 restaurangerna till McDonaldsentreprenören Roland Edin.
Parallellt fanns det fler spjärn i elden, och en av dem tog form under en lunch på just McDonald’s. Svecke och hans vän Anders Eriksson diskuterade bostadsbristen i Norrtälje och kom fram till att det fanns en tydlig lucka på marknaden för barnfamiljer.
– Det var mycket snack om 55+ och seniorboenden, men väldigt lite om familjer som ville slå sig ner i Norrtälje. Vi tog fram en karta, pekade på ett område och tänkte: Här borde vi kunna bygga något.
Idén var enkel men ambitiös, att skapa ett bostadsområde som inte bara skulle tillgodose behovet av fler bostäder utan också bidra till stadens utveckling som en attraktiv plats för barnfamiljer. Den idén blev grunden för Lommarskogsprojektet.
Kommunens initiala respons var positiv, men projektet stötte snart på hinder i form av långsamma detaljplaneprocesser och politiska beslut. Efter valet 2014 byttes dessutom styret ut, den politiska viljan var fortsatt positiv, med undantaget att de inte ville sälja området till en enda aktör.
– Så vi gick 2015 ihop med Roslagsbostäder, Credentia, Obos kärnhem och Magnolia bostad och skapade ett samarbete som skulle pågå i två etapper.
Byråkratins kvarnar malde långsamt och slut sålde Svecke och Eriksson en stor del av byggrätterna i första etappen till Credentia, men de är fortfarande engagerade i projektets andra etapp. De första bostäderna från Obos kärnhem var inflyttningsklara 2024, i området som numera kallas för Lommarstranden.
– Det har tagit längre tid än vi hoppades, men vi tror stenhårt på projektet. Jag hoppas att etapp två kommer att innehålla fler villor och parhus, boendeformer som vi tror är viktiga för barnfamiljer.
Trots utmaningarna har Svecke aldrig tvekat på värdet av att vara en aktiv del av stadsutvecklingen.
– Det började med att jag och Anders inte ville sitta på läktaren och bara tycka till. Vi ville vara med och bidra.
Vad har Anders Eriksson betytt för dig?
– Jättemycket, vi har samma grundläggande värderingar och han är en väldigt god vän till mig. Han är en klok och jordnära kille och vi kompletterar varandra bra.
Förutom Lommarskogen har Svecke engagerat sig i andra delar av Norrtäljes utveckling. Genom sitt arbete i Norrtälje handelsstad har han varit med och bidragit till att stärka stadskärnan och göra Norrtälje till en attraktiv plats för både invånare och företagare.
– Det är väldigt få tomma lokaler i Norrtälje jämfört med andra orter, och det är något vi ska vara stolta över.
Men snart lämnar han styrelsen.
– Jag har varit med i Handelsstaden sedan omvandlingen från köpmannaförening för cirka 12 år sedan. Det har varit väldigt roligt och utvecklande, men nu är det dags för nya krafter att ta över.
Det är inte det enda föreningsengagemanget Svecke har. Han blev aktiv i BKV när sönerna började spela fotboll. Numera ingår han i valberedningen och i klubbens anläggningsgrupp, som syftar till att få till stånd en fotbollshall.
– Det finns ett generellt problem i Sverige som vi i Norrtälje delar, och det är att ungdomar rör sig för lite. Det spelar mindre roll inom vilken idrott de deltar, utan mer att de är aktiva. Där behöver kommunen ge bra förutsättningar till föreningarna för att driva verksamheter, det är något vi alla tjänar på i förlängningen.
Han lyfter fram det faktum att kommunen har en ökande befolkningstillväxt och att barnfamiljer är en viktig målgrupp i detta.
– Då är det viktigt att kommunen också hänger med i det ökade behovet av infrastruktur för barnens fritidssysselsättningar.
Trots det tecknar Svecke upp en ljus framtid för Norrtälje, men han återkommer ofta till vikten av att bevara stadens unika identitet. För honom är balansen mellan tillväxt och tradition avgörande för att staden ska fortsätta vara attraktiv för både invånare och besökare.
– Norrtälje ska inte bli Stockholm. Vi har något eget här, och det måste vi värna om. Det handlar inte bara om närheten till skärgården, naturen och storstaden. Det handlar om att folk både jobbar och bor här och därigenom skapar en gemenskap, men också att Norrtälje är en trygg plats att vara på. Vi har allt det andra städer kämpar för att skapa.
Trots ditt engagemang för samhället har du aldrig tagit klivet in i politiken, varför?
– Jag tycker att politiken är för byråkratisk. Det är för långa ledtider, och jag känner att jag kan göra mer nytta genom att påverka via andra kanaler, som näringslivet eller föreningslivet. Jag hade blivit för uppslukad av politik så det har aldrig varit på kartan, även fast jag blivit uppvaktad.
Detta pragmatiska förhållningssätt genomsyrar också hans livssyn. Svecke liknar livet vid en tårta, där varje bit representerar en del av tillvaron; arbete, familj och fritid.
– Livet handlar om att fördela bitarna rätt. Ibland behöver man ge mer tid åt en viss del, men över tid ska det kännas balanserat. Just nu känns det som att jag har hittat rätt balans, och det är jag väldigt tacksam för.
Den filosofin bär han också med sig in i sina professionella åtaganden. Som styrelseordförande i det lokala mässbyråföretaget Ratius ser han långsiktighet som en central del av arbetet.
– Vårt mål är att skapa en trygg arbetsplats och ett stabilt bolag som kan fortsätta göra skillnad, både för våra anställda och för Norrtälje.
För Jan Erik Svecke handlar det privat inte om att göra stora avtryck, utan om att göra skillnad där han kan.
– Jag har aldrig haft ambitionen att göra ett enormt avtryck, men om jag kan göra min del och bidra med det jag kan, då är jag nöjd.
Och kanske är det just den här balansen mellan ödmjukhet och målmedvetenhet som definierar Svecke bäst. Från att som ung finansiera sin dröm om att studera i USA, till att idag bokstavligen forma Norrtälje, har hans filosofi varit densamma: att alltid arbeta för det han tror på och använda tiden till något meningsfullt.
Fakta:
Namn: Jan-Erik Svecke
Bor: Räfsnäs
Ålder: Född 1964
Andra styrelseuppdrag: Nordsport Holding (Intersport Sverige), Roslagens Sparbank och Roslagen Sparbanks stiftelser
Rospiggarnas planerade vinterspeedway i Hallstavik, som tidigare sköts upp på grund av ogynnsamma väderförhållanden, har nu fått ett nytt datum.
Tävlingen kommer att äga rum den 7 februari på Hisstech AB Arena, meddelar klubben på sin hemsida.
Den uppskjutna tävlingen var ursprungligen planerad att hållas den 27 december men kunde inte genomföras som planerat på grund av att det inte fanns någon snö på backen.
Nu hoppas klubben att februari skall bjuda på bättre förutsättningar för den efterlängtade vinterspeedwayen.
Under evenemanget kommer förare i olika åldrar och nivåer att tävla på ungdomsbanan i Hallstavik. Tre lag kommer att göra upp: Rospiggarna, Rospiggarna Old och Rospiggarna Young.
2024 blev ett år med fler konkurser än på många år i Sverige. Men i Norrtälje kommun föll färre bolag än året innan.
Under år 2024 gick sammanlagt 43 bolag med säte i Norrtälje kommun i konkurs. Det är en färre än året innan. Toppåret, sedan 2015, var just 2023 sett till antalet konkursföretag. Det visar ny statistik från UC.
2024 var ett stort konkursår. I landet som helhet noterades över 10 000 konkurser, vilket är fler än på flera decennier. Restaurang och hotell var den mest konkursdrabbade branschen om man beaktar antalet företag, enligt statistiken från UC. Under 2024 gick 1 001 restauranger och hotell i konkurs, vilket motsvarar 2,9 procent av alla registrerade bolag i branschen. Det är även en tydlig uppgång jämfört med året innan.
Bland Norrtäljeföretagen som föll hade Rånäs Bruk-ägda HighScore Entreprenad AB den största omsättningen (96,8 miljoner kronor). Bolaget var också det som anställde flest, enligt sitt senaste bokslut (20 personer). Bland de bolag som gått i konkurs märks också 37 år gamla UPV Utbildning på väg AB som grundades år 1986.
Sammanlagt omsatte Norrtäljebolagen som gick i konkurs 176,9 miljoner kronor och anställde 75 personer.
De största företagen med säte i Norrtälje som gick i konkurs under år 2024:
Företag:
HighScore Entreprenad AB
Org nr:
556791-7603
Konkursdatum:
2024-09-12
Omsättning:
96 790 000 kr
Anställda:
20
Grundat:
2009-10-28
Ålder:
14 år
Verksamhet:
Bolaget ska bedriva gräv-, bygg-, schakt- och anläggningsentreprenader jämte därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Loci Bygg AB
Org nr:
556945-9133
Konkursdatum:
2024-10-24
Omsättning:
21 946 000 kr
Anställda:
8
Grundat:
2013-10-21
Ålder:
11 år
Verksamhet:
Aktiebolaget ska bedriva entreprenadarbete och konsultarbete inom byggnadsbranschen, tillverkning och försäljning av snickeri- och smidesprodukter samt bedriva annan med ovan nämnda verksamheter förenlig verksamhet.
Företag:
EA Bilservice i Vallentuna AB
Org nr:
559151-5704
Konkursdatum:
2024-10-14
Omsättning:
11 083 000 kr
Anställda:
11
Grundat:
2018-03-06
Ålder:
6 år
Verksamhet:
Bolaget skall bedriva fordonsförsäljning, fordonsvård, mindre reparationer av fordon, sadelmakeri, samt därmed förenlig verksamhet.
Företag:
BODYLOOK design Aktiebolag
Org nr:
556297-3155
Konkursdatum:
2024-04-26
Omsättning:
6 583 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
1987-04-27
Ålder:
37 år
Verksamhet:
Bolaget ska bedriva försäljning och köp av fastigheter, värde- / Bolaget ska bedriva försäljning och köp av fastigheter, värdepapper, optioner, bilar, båtar och konfektionsvaror och därmed förenlig verksamhet.
Företag:
CH Byggservice AB
Org nr:
559285-8947
Konkursdatum:
2024-01-22
Omsättning:
5 446 000 kr
Anställda:
4
Grundat:
2020-11-26
Ålder:
3 år
Verksamhet:
Bolaget skall bedriva ombyggnationer, reparationer, inredning, ytskikt samt allmän service och därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Flexibyggitet i Norrtälje AB
Org nr:
556882-6142
Konkursdatum:
2024-09-13
Omsättning:
4 926 000 kr
Anställda:
5
Grundat:
2012-01-31
Ålder:
12 år
Verksamhet:
Aktiebolaget ska bedriva byggnadsverksamhet samt markarbeten, förvalta värdepapper och fast egendom tillika som liknande verksamheter.
Företag:
Jasac Bygg & Inredning AB
Org nr:
556858-4196
Konkursdatum:
2024-04-12
Omsättning:
3 304 000 kr
Anställda:
3
Grundat:
2011-07-04
Ålder:
12 år
Verksamhet:
Aktiebolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, konsult- och inredningsrådgivning i renoveringsfrågor samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.
Företag:
UPV Utbildning på väg AB
Org nr:
556290-2188
Konkursdatum:
2024-01-31
Omsättning:
2 614 000 kr
Anställda:
3
Grundat:
1986-12-30
Ålder:
37 år
Verksamhet:
Bolaget ska bedriva trafikskoleutbildning samt konsultation inom trafik och miljö och därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Eire El och Säkerhet AB
Org nr:
559099-5972
Konkursdatum:
2024-07-31
Omsättning:
2 235 000 kr
Anställda:
3
Grundat:
2017-02-03
Ålder:
7 år
Verksamhet:
Elektriker. Underentreprenör inom elteknikbranschen. Utför elinstallationer och installation av inbrottslarm samt därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Väddö Snickerifabrik AB
Org nr:
559062-5280
Konkursdatum:
2024-03-06
Omsättning:
2 047 000 kr
Anställda:
3
Grundat:
2016-05-13
Ålder:
7 år
Verksamhet:
Bolaget ska utföra snickeriarbeten och begravningstjänster samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
Företag:
LEDANDE HUS AB
Org nr:
559299-1094
Konkursdatum:
2024-12-05
Omsättning:
1 646 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
2021-01-29
Ålder:
3 år
Verksamhet:
Försäljning och byggande av bostadshus och andra byggnader och därmed förenlig verksamhet
Företag:
Rindella Förvaltning AB
Org nr:
556807-0147
Konkursdatum:
2024-06-11
Omsättning:
938 000 kr
Anställda:
7
Grundat:
2010-04-28
Ålder:
14 år
Verksamhet:
Aktiebolaget skall bedriva fastighetsskötsel och -underhåll därtill mark- och byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Stora Vego AB
Org nr:
556946-9751
Konkursdatum:
2024-03-26
Omsättning:
910 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
2013-10-30
Ålder:
10 år
Verksamhet:
Aktiebolaget ska bedriva mat- och kaffeservering, försäljning av present- och inredningsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Stjärnan Allservice AB
Org nr:
556772-9925
Konkursdatum:
2024-06-17
Omsättning:
752 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
2008-12-15
Ålder:
15 år
Verksamhet:
Bolaget ska äga bedriva service för fordon och fastigheter
Företag:
Stockholms Elservice AB
Org nr:
559085-5358
Konkursdatum:
2024-06-03
Omsättning:
682 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
2016-11-16
Ålder:
7 år
Verksamhet:
Installation, service och felsökning av el, datanätverk, styr och regler anläggningar åt både privatpersoner och företag.
Företag:
butiken tekrev AB
Org nr:
559322-6102
Konkursdatum:
2024-03-06
Omsättning:
622 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
2021-06-15
Ålder:
2 år
Verksamhet:
Butikshandel med renoverade möbler, kläder och inredningsartiklar.
Företag:
ENSIO’S AKTIEBOLAG
Org nr:
556476-7837
Konkursdatum:
2024-10-04
Omsättning:
489 000 kr
Anställda:
1
Grundat:
1993-11-15
Ålder:
30 år
Verksamhet:
Bolaget skall bedriva design, tillverkning, import och export av uniform- och profilkläder med tillbehör samt försäljningsuppdrag för kollektionsrådgivning och därmed förenlig verksamhet.
Företag:
Sten & Kalle Bygg & Entreprenad Norrtälje AB
Org nr:
559078-0119
Konkursdatum:
2024-02-07
Omsättning:
0 kr
Anställda:
1
Grundat:
2016-09-28
Ålder:
7 år
Verksamhet:
Bolaget bedriver byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.