Ladda ner Allt om Norrtälje-appen

publicerad 29 mars 2024
- av Redaktionen

(Nedanstående är inte en redaktionell artikel utan reklam för Allt om Norrtälje som syftar till att du ska ladda ner vår nya app)

Vi är glada att kunna presentera vår helt nya app, designad för att ge dig en ännu bättre upplevelse av lokala nyheter, evenemang och berättelser. Här är tre orsaker att ladda hem appen:

  1. Skräddarsydd för dig: Vår app ger dig möjlighet att anpassa nyhetsflödet efter dina intressen. Vare sig du är intresserad av Norrtälje, Rimbo, Hallstavik eller näringsliv, krönikor eller reportage kan du se läsa det senaste på ett smidigt sätt.
  2. Notiser i realtid: Med vår app missar du aldrig viktiga nyheter eller evenemang. Aktivera push-notiser för att få omedelbara uppdateringar direkt till din enhet, så att du alltid är först med att veta vad som händer i Norrtälje kommun.
  3. Snabb och responsiv: Utformad för att vara snabb och lättnavigerad, ger vår app en sömlös användarupplevelse. Glöm långa laddningstider och krångliga layouter – allt du behöver är rätt vid fingertopparna.

Gör som många andra användare – ladda ner “Allt om Norrtälje”-appen idag och börja upplev det senaste om kommunen på ett helt nytt sätt.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!