Drömhus och Dr. Bombay tar 90-talet till Mobergs Nattklubb

publicerad 5 oktober 2023
- av Daniel Rämsell

NORRTÄLJE. Mobergs Nattklubb bjuder in till en nostalgisk kväll fylld med 90-talshits när de välkomnar artisterna Drömhus och Dr. Bombay till scenen.

För alla som växte upp under 90-talet, eller bara älskar decenniets musik, kommer Mobergs Nattklubb i Norrtälje att vara platsen att vara på den 25 november. Med framträdanden av de ikoniska artisterna Drömhus och Dr. Bombay, lovar arrangören en kväll som tar besökarna tillbaka till en tid av 90-talsdisko, neonfärger och minnesvärda hits.

Mobergs nattklubb presenterar artisterna för en publik som kommer att uppskatta en resa tillbaka i tiden.

Lokal annonsör

– Det är fantastiskt kul att få hit artisterna som tilltalar den lite äldre publiken. Det här är artister man känner igen från ungdomen, vilket alltid är jättekul, säger arrangörerna.

För de som undrar vad de kan förvänta sig av kvällen, ger Djavani en tydlig bild:

– Det kommer att bli enormt mycket gamla 90-talshits. Massvis av igenkännbara låtar från artisterna på scenen. Det kommer att bli en härlig kväll som tar besökarna genom en tidsmaskin med en resa tillbaka till 90-talet. Det blir en pangfest helt enkelt, säger Djavani.

Förutom musiken, kommer kvällen också att erbjuda en atmosfär som återspeglar 90-talets glansdagar, med möjlighet för gästerna att återuppleva några av sina bästa minnen från decenniet.

Lokal annonsör

Var: Mobergs nattklubb, Culinar
När: 25 november
Era: 90-tal
Biljetter finns att köpa på Tickster.

FOTO: UMRELLA ARTIST/pressfoto