Janne Westerlund är på “bettet” efter bitattacken – bjuder in till ny show

publicerad 15 februari 2024
- av Daniel Rämsell

Norrtäljeprofilen hoppar upp på sadeln igen med ny show, efter bitattacken. – Jag är på bettet nu, skojar Westerlund och skrattar. Tänk att man måste bli biten i armen för att få tummen ur och göra en ny show.

Efter en minst sagt en ovanlig händelse under en av sina föreställningar har den välkända ståuppkomikern och poddprofilen Janne Westerlund nu tagit sitt komiska uttryck till nya höjder. I Jannes nya show “Dom bästa bitarna – Standup”, ser han fram emot att ställa sig på scenen på Restaurang Havspiren i Norrtälje den 23 februari. Det är med en blandning av spänning och humor han reflekterar över det som inspirerat honom till showen.

Kan du berätta vad det var som inspirerade dig till din nya show? 

– Idén kom upp tack vare det som hände förra året när jag blev biten av en kvinna under en show,” säger Westerlund.

Det oväntade bettet under “Roligast i Roslagen” blev inte bara en viral sensation utan också en musa för den Sverigefinländska komikern, som är taggad att sätta igång igen.

– Nu kommer jag bjuda på mina bästa bits, säger han entusiastiskt, och lovar en meny av skratt fylld med allt från “finska frun“ till relationer, sex och politik.

Showen kommer även att kryddas med specialgäster som David Waldfogel, vinnaren av “Roligast i Roslagen”, samt de lokala stjärnorna Malin Butler och Leo Lundberg, med producenten och komikern Martin Edsman som grädden på moset.

– Extra kul är att det gjorts en ”dokumentär”, av amerikanska filmaren Kirby Dicks om bettet, som alltså gått internationellt, säger Westerlund. Jag är på bettet nu, skojar han och skrattar. Tänk att man måste bli biten i armen för att få tummen ur och göra en ny show, avslutar han.

FAKTARUTA
När? Premiär fredagen den 23/2 klockan 20.00
Var? Restaurang Havspiren i Norrtälje.
Köp biljetter här  Eller fysiskt på Tullportsgatan 1

 

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!