Janne Westerlund på Havspiren med stjärngästen Thomas Oredsson

publicerad 24 april 2024
- av Daniel Rämsell
Janne Westerlund avslutar “De bästa bitarna stand up” på Havspiren tillsammans legendariske Thomas Oredsson. - Jag är nervös inför den här kvällen, säger Westerlund. FOTO: Privat/Daniel Rämsell

Janne Westerlund avslutar “De bästa bitarna stand up” på Havspiren tillsammans legendariske Thomas Oredsson. – Jag är nervös inför den här kvällen, säger Westerlund.

Janne Westerlund som är känd för sin skarpa humor och förmåga att ta händelser och komik momentant i nya kontexter, förbereder sig för en minnesvärd kväll på Restaurang Havspiren på fredag. Efter en serie av välomtyckta shower, fyllda med oväntade händelser, inklusive en bitattack som blev en världsnyhet, är det dags för den stora finalen av upplagan.

Med sig på scenen har han sin mentor och förebild Tomas Oredsson.

-Jag är nervös inför den här kvällen, då Thomas är min mentor, förebild och också varit min lärare på Dramatiska Institutet back in the days, delar Westerlund. Denna kväll vill jag verkligen ge det lilla extra, tillägger han.

Under showernas gång har Westerlund blandat sitt unika komiska uttryck med berättelser som rör allt från vardagliga observationer till djupare ämnen som relationer och politik. Specialgäster som David Waldfogel, Malin Butler och Leo Lundberg har också bidragit till seriens framgång berättar Westerlund.

– Publiken i Roslagen är väldigt bra så ett stort tack till alla som gästat showerna, avslutar Westerlund.

Faktaruta: "Dom bästa bitarna" - Avslutande Show

Datum: Fredag, 23 februari

Tid: 19:00
Plats: Restaurang Havspiren, Norrtälje
Speciell gäst: Thomas Oredsson, skådespelare, regissör och mentor
Program:

Avslutande föreställning av serien "Dom bästa bitarna"Humor och berättelser om relationer, sex, och politik

Biljetter finns att köpa Tickster eller i entrén

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!