Julinatta är tillbaka – Norrtälje Handelsstad bjuder in till Stadsfest för hela familjen

publicerad 4 juli 2023
- av Daniel Rämsell
ANNONS:

NORRTÄLJE. Norrtälje Handelsstad välkomnar årets sommar med en unik stadsfest, ett evenemang som syftar till att hylla stadens mångfaldiga företag. Ett rikt utbud av verksamheter kommer att visas upp, allt från kläder till restauranger och mycket mer – i kombination med roliga aktiviteter för hela familjen.

Eventet går av stapeln torsdag 6 juli, mellan klockan 16.00 och 20.00. Evenemanget, tidigare känt som ”Norrtälje Goes Fashion”, har i år gjorts om till ”Norrtälje goes Company”.

Med detta event vill Norrtälje Handelsstad hylla och visa upp bredden av företag i Norrtälje.

En catwalk kommer att sträcka sig från Tullportsgatan ner mot Posthusgatan, och avslutas på Stora Torget, med visningar planerade till kl. 17.00 och 19.00 på torsdag.

ANNONS:

– Att arrangera evenemang vars syfte är att hjälpa stadens hårt slitande företagare gör gott i hjärtat och särskilt efter en ganska långdragen pandemi som stoppade upp denna typ av evenemang, säger Tomas Johansson centrumledare för Norrtälje Handelsstad.

Utöver företagsvisningen kommer det att finnas ett särskilt barnområde med olika lekaktiviteter, ett lokalt torg på Lilla Torget och en scen på Stora Torget med lokala uppträdanden.

– Vi kommer försöka bjuda på allt smått och gott, för barnfamiljen vars barn behöver leka av sig och för den som vill se sommarens nyheter mode/företagsvisning eller för den som bara vill lyssna på bra musik, säger Tomas.

FOTO: Privat

ANNONS:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!

Ladda ner Allt om Norrtäljes mobilapp!