Meddelande till festsugna: Det blir Club Nostalgi på Hotell Roslagen

publicerad 13 september 2022
- av Redaktionen

NORRTÄLJE. Besvikelsen var stor hos många när Club Nostalgi tvingades ställa in på Kärleksudden då nuvarande krögare inte hunnit ordna alkoholtillstånd. Men nu laddar Wilhelmina Eriksson, som driver Club Nostalgi, om för en stor fest på Hotell Roslagen den 24 september.

– Det känns fantastiskt roligt igen nu efter den tidigare besvikelsen, säger hon. Det här kommer bli jättebra.

Club Nostalgi har arrangerats sedan 2009 av Wilhelmina Eriksson, som också är ägare och VD för Mitt Roslagen. Det har varit festtillfällen för en lite äldre publik, från 40 år och uppåt. Men nu kan några glädjas lite extra. Åldersgränsen sänks till 35.

– Det har varit en hel del önskemål om det från personer vars partner är yngre. Så nu öppnar vi upp för något yngre, säger Wilhelmina Eriksson.

I och med att festen
, en tidig Oktoberfest, nu arrangeras i samarbete med Hotell Roslagen kommer
möjlighet finnas för de som vill att boka ett paket där hotellrum ingår.

– När man bokar rum måste man komma ihåg att uppge Club Nostalgi. Annars kommer man mötas av meddelandet ”fullbokat”, då Club Nostalgi bokat alla rum, säger Eriksson.

– Annars finns det vanliga entrébiljetter eller matbiljett för de som vill äta en fantastisk buffé som
suveräne kocken Tomas Persson, som driver Roslagsbageriet och Café Hörnan, ordnar.

Buffén ser ut som följer: Salviabakat kycklingbröst med soltorkadtomatröra. Rökt Karré i BBQ-sås, helstekt ryggbiff med rödvinssås och pestoöverbakad laxfilé. Därtill serveras potatisgratäng,
ungnsrostad potatis och pommes. Och till allt detta massor av tillbehör.

– Det kommer att finnas 250 matbiljetter och vi har tillstånd att ta in 600 personer, säger Wilhelmina.
Det är lite oklart när biljetterna är klara att släppas, men det får man veta direkt om man går med i Club Nostalgi på facebook.
Som vanligt när det handlar om nostalgifest blir det fokus på 1960-, -70 och -80-talsmusik, som levereras av DJ Larsa. Det blir också mannekänguppvisning och lotterier med kanonfina priser från
lokala företag som sponsrar. Magnus Wetterholm är vd för Hotell Roslagen.

– Vi är väldigt glada och positiva till att få vara värdar för Wilhelminas fantastiska event, säger han. Vi ser verkligen fram mot att ta emot glada Norrtäljebor den kvällen. Hotell Roslagen, eller Okå som det
hetta förr, är ju ett klassiskt ställe i Norrtälje där många har fina minnen ifrån.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!