Sommarstandup på Havspiren: Janne Westerlund bjuder in till “IQ Fiskmås’”

publicerad 16 juni 2024
- av Daniel Rämsell
Skrattfesten fortsätter på Restaurang Havspiren i Norrtälje när komikern Janne Westerlund, tillsammans med välkända gäster från komedi- och musikvärlden, bjuder in till showen "IQ Fiskmås" i sommar. FOTO: Daniel Rämsell
Annons:

Skrattfesten fortsätter på Restaurang Havspiren i Norrtälje när komikern Janne Westerlund, tillsammans med välkända gäster från komedi- och musikvärlden, bjuder in till showen “IQ Fiskmås” i sommar.

Arrangören lovar en blandning av standup, musik och sketcher med en humoristisk revansch på Norrtäljebornas skepticism mot Stockholmare.

Janne Westerlund, som nyligen avslutat en serie standup-shower på Havspiren, slutar inte sprida glädje bland Norrtäljeborna. I sommar kommer Havspiren att alltså att fortsätta fyllas med skratt och Standup. Westerlund tillsammans med John “Shazaam” Landenfelt, Andy Callahan och Jimmy Hammer är hjärnorna bakom “IQ Fiskmås”, och skall tillsammans kombinera humor och musik på ett unikt sätt.

– Det kommer att bli riktigt bra drag på Havspiren i sommar. De kallar oss Stockholmare, 08:or, badjävlar, fiskmåsar – det är kul om vi får ge lite payback till fördomsfulla Norrtäljebor, säger Janne Westerlund och skrattar.

 

Annons:

Faktaruta: IQ Fiskmås - Sommarshow

Arrangör:
Norrtälje Comedy Club

Plats:
Badstugatan 10, Norrtälje

Beskrivning:
Stockholmare, badjävlar, 08or och fiskmåsar. Kärt barn har många namn och nu är det payback time. Varje onsdag hela sommaren ser ni showen IQ Fiskmås med standup comedy, musik och sketcher.

På scen:

  • John ”Shazaam” Landenfelt - Hiphop-legenden och Södermalms Battlestar #1
  • Andy Callahan - Multimusiker och sångare i bandet Callahans
  • Jimmy Hammer - Den välhängda Comedy Central LIVE favoriten
  • Janne Westerlund - Hökarängens stolthet du sett i bla. SVT, YLE och NRK

Plats för showen:
Restaurang Havspiren

Åldersgräns:
15 år i målsmans sällskap

Tid:
Varje onsdag hela sommaren

Biljetter köps via tickster

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!