Succé för Berglings trädgårdscafé – vill öppna ett orangeri

publicerad 10 oktober 2022
- av Daniel Rämsell

NORRTÄLJE. Bergling Boutique Hotell Bed & Breakfast kompletterade verksamheten med ett trädgårdscafé i somras men de nöjer sig inte här. -Vår drivkraft är att skapa något som andra tycker om, med kärlek, personlig service och glädjen som det genererar, säger Camilla Bergling 44 år.

Camilla Bergling såg ett hus för att bo i invid Norrtäljeån men när mäklaren förtäljde att det tidigare varit ett Bed and Breakfast fick Camilla en uppenbarelse.

– Jag ska starta eget och jag ska starta ett Bed and Breakfast, säger Camilla Berling med ett leende på läpparna.

Lokal annonsör

Sagt och gjort – 2019 öppnade Berglings Boutique Hotell Bed & Breakfast upp portarna för allmänheten, och sedan dess har hon drivit verksamheten med framgång. Under sommaren 2022 utökades verksamheten ytterligare till att även innefatta ett trädgårdscafé.

-Jag har alltid haft en vision om att få skapa en helhet, öppna upp hela huset för konferens, härliga middagar, café ,espressobar och sen att kunna gå upp och sova på de mysiga rummen, säger Bergling.

Fokus för Berlings har varit att ta fram det gamla genuina i fastigheten i kombination med nytänkande och kreativitet.

– Det skall vara som det var förr i tiden men med en modern touch och härliga materialval, fortsätter Camilla.

Lokal annonsör

Camilla berättar att det nyöppnade trädgårdscafét har varit en succé och gått väldigt bra i sommar.

-Det är så härligt att äntligen allmänheten kan få njuta av den vackra tomten och ån. Det värmer i mitt hjärta, säger hon.

Verksamheten har utvecklats i rask takt med fem hotellrum, trädgårdscafé Espressobar och Boutique – men drömmarna slutar inte här.

-Jag vill även ha ett orangeri i trädgården som man kan sitta och njuta av i alla årstider. Vår drivkraft är att skapa något som andra tycker om, med kärlek, personlig service och glädjen som det genererar, avslutar Camilla. 

FOTO: Privat