Två personer avlidna efter olyckan i Furusund

publicerad 28 april 2024
- av Daniel Rämsell
På söndagen inkom ett SOS Alarm om en befarad drunkning i Furusund och en stor räddningsinsats ägde rum. Nu rapporterar polisen att två personer har avlidit i samband med olyckan. FOTO: Google maps

På söndagen inkom ett SOS Alarm om en befarad drunkning i Furusund och en stor räddningsinsats ägde rum. Nu rapporterar polisen att två personer har avlidit i samband med olyckan. 

Det var på söndagseftermiddagen klockan 17.29 som larmet inkom till SOS Alarm. En bil åkte av färjan ned i vattnet av hittills oklar anledning. Räddningstjänst, ambulans, ambulanshelikoptrar och sjöräddningen var på plats i en stor räddningsinsats. Två personer bärgades ur bilen och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus.

Klockan 21.26 på söndagskvällen meddelade polisen att det var två personer i 75-årsåldern som befann sig i bilen och har avlidit i samband med eller efter olyckan.

“De två personerna som anträffades i vattnet är avlidna, anhöriga är underrättade. De avlidna är en man och en kvinna i 75-årsåldern.”, skriver polisen på sin hemsida.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!