Två män hittades döda i lägenhet – polisen misstänker inte brott

publicerad 22 januari 2022
- av Pove Persson
annons

UPPDATERAD. NORRTÄLJE. Två äldre män hittades döda i en lägenhet i Norrtälje i lördags. Det var strax före klocka 16 som polisen gick ut med detta på sin hemsida. Vad som orsakat dödsfallen är oklart, men polisen utredde det inledningsvis som mord, vilket sker när det inte kan uteslutas. Under söndagen avskrev polisen misstankarna om att ett brott begåtts.

annons
annons

“Det som hittills framkommit i det utredningsarbete som polisen har genomfört har inte stärkt misstankarna om att ett brott har begåtts. Utredningen fortsätter och i det arbetet ska även Rättsmedicinalverket biträda polisen”, skriver polisen på sin hemsida.

Det som är känt är att två personer hittades avlidna i en bostad i centrala Norrtälje mitt på dagen i lördags. På adressen bor två äldre män, den ene som inneboende, och enligt uppgifter är det dessa som hittats döda. 

Enligt ett vittne har personerna hittats i två olika rum. Enligt polisen ska de två har varit döda någon eller några dagar.

Larmet kom in till polisen vid klockan 11.30 på lördagen.

Klockan 16.44 på lördagen skrev polisen på sin hemsida: “Två personer har hittats avlidna i en bostad i Norrtälje. Då det är oklara omständigheter har en förundersökning om mord inletts. De två personerna hittades vid lunchtid i en bostad. I nuläget är det oklara omständigheter runt dödsfallen och därför har polisen inlett en förundersökning om mord. Anhöriga är nu underrättade om dödsfallen. En teknisk undersökning är genomförd och dörrknackning kommer att ske”.

annonser
annonser

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!