Bästa badplatserna för hund i Norrtälje

publicerad 8 juli 2023
- av Daniel Rämsell

NORRTÄLJE KOMMUN. Hundägare i Norrtälje behöver inte känna sig bortglömda i sommarvärmen. Trots att det råder badförbud för hundar på kommunens badplatser, finns det ändå platser där våra fyrfota vänner kan ta sig ett dopp.

Medlemmarna i Facebook-gruppen Norrtälje – vad händer på byn? har röstat fram sina favoritplatser för hundbad i en ovetenskaplig omröstning förra sommaren. 

Om du är en hundägare i Norrtälje och söker en plats att låta din hund svalka sig i, har vi alltså svaret på vilka platser som skall vara bäst. 

Lokal annonsör

Topp fyra platser att besöka är:

  1. Marholmen (35%): Denna vackra ö är den överlägsna favoriten bland hundägare. Med dess lugna miljö och fina vatten, är det ingen överraskning att Marholmen toppar listan.

  2. Largen (17%): Denna sjö, belägen i Riala, är en annan omtyckt destination för hundbad. Dess långgrundhet och natursköna omgivningar gör den till en perfekt plats för både två- och fyrbenta badare.

  3. Fyrsjön (9%): Denna sjö är idealisk för dem som föredrar mer avskilda badplatser.

    Lokal annonsör

  4. Borgmästarholmen (7%): Denna ö i närheten av centrala Norrtälje är en annan populär plats för hundbad. Med sitt lugna vatten och närheten till centrum, är det en utmärkt plats för en promenad med din hund.

Så, om du letar efter platser i Norrtälje kommun där din hund kan svalka sig denna sommar, har du nu fyra fantastiska platser att utforska. Varför inte ge dem ett besök och se vilken din hund föredrar mest?