Bokning i badhus krävs nu även i Rimbo

publicerad 3 januari 2022
- av Redaktionen
Annons:

ROSLAGEN. Tidigare har Norrtälje kommun meddelat att tidsbokning behövs i Norrtälje badhus på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Nu gäller detta även i Rimbos badhus.

För att få besöka kommunens badhus i Norrtälje och Rimbo under perioden 30 december 2021 till 9 januari 2022 måste du boka ditt pass. Med anledning av rådande pandemi och Folkhälsomyndighetens rekommendationer är platserna begränsade per bokningstillfälle.

Du bokar din plats som ”dam” eller ”herr” för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschutrymmen. Det är viktigt att du väljer det alternativ där du kommer att byta om. Har du behov av Flexomklädningsrum ska du kontakta badhusen i fråga.

Boka och betala ditt badpass här på webben eller kontakta badhuset. Ordinarie taxa gäller. Inga familjebiljetter. Passbokning med aktivt badkort görs via mejl eller telefon. 

Kontaktuppgifter Norrtälje badhus.

Kontaktuppgifter Rimbo badhus.

Motionssim vuxen från 16 år:      

Bassängtiden är 45 minuter. Omklädning och dusch är 15 minuter före bassängtiden och 15 minuter efter. Det är av yttersta vikt att vara i tid och att hålla sig inom dessa tidsramar. Bastu ej tillgänglig.

Allmänt bad:                       

Bassängtiden är 90 minuter. Omklädning och dusch är 15 minuter före bassängtiden och 15 minuter efter. Det är av yttersta vikt att vara i tid och att hålla sig inom dessa tidsramar. Bastu ej tillgänglig.

Hallstavik badhus har fortsatt öppet utan förbokning.

Läs mer om Hallstavik badhus här.

Mitt Roslagen

Foto: Norrtälje Kommun

 

Annons:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!