Culinar bjuder in till ett traditionellt julbord med twist – hundar välkomnas

Annonssamarbete

publicerad 29 september 2023
- av Roslagen Media Group AB

Med en stark betoning på tradition och kvalitet, bjuder restaurang Culinar i Norrtälje in till ett julbord som riktar sig främst till företagare. Med plats för 200 gäster och en scen redo för underhållning, lovar ägaren Behnam Djavani en minnesvärd Culinarisk upplevelse.

När julen närmar sig, letar många efter den perfekta platsen för att njuta av ett traditionellt svenskt julbord. För de som söker en kombination av tradition och kvalitet, kan Culinar vara svaret.

Behnam Djavani, ägare av Culinar menar att julen har en speciell plats i allas hjärtan med förmån för tradition snarare nytänk.

– Vi vill värna om det traditionella och se till att våra gäster får en härlig kväll, säger han. Trots detta, skiljer sig Culinar från mängden genom att erbjuda en stor lokal med plats för upp till 200 julbordsgäster, samt en scen med avancerade ljud- och bildmöjligheter.

Även om tradition är det mest essentiella på Culinars julbord menar ägaren att hållbarhet och miljövänlighet också är i fokus.
– I största möjliga mån använder vi närproducerade och ekologiska produkter, förklarar Djavani. Det är viktigt att vara miljömedveten, fortsätter han.

Beträffande maten, kan gästerna förvänta sig allt som hör till ett traditionellt julbord.

– Allt man förväntar sig hitta på ett traditionellt julbord finns att avnjuta. Det är enkelt och behöver inte vara mer än så, tillägger han.

Men det är inte bara maten som står i centrum. Underhållning är en viktig del av julupplevelsen och så även på Culinar.

– De flesta av våra julbordsbesökare gillar att anordna sin egen underhållning, men vi hjälper ofta till med entertainment och bokningar av artister och underhållning till julborden om så önskas, säger Djavani.

För de med särskilda kostbehov eller allergier, erbjuder Culinar substitut för att säkerställa att alla kan njuta av julbordet. Och för de som vill ta med sig en bit av Culinar hem, kommer restaurangen att erbjuda jultalrikar för take-away under hela december.

Behnam förklarar att han är djurvän och vill att julen skall vara inkluderande snarare än exkluderande och anser att våra fyrfota vänner också skall ha en plats att värma sig på i juletider.

– Alla djur bortsett från spindlar är välkomna! Julen skall vara inkluderande, inte exkluderande, förklarar Djavani som har en förkärlek till hundar.

När det kommer till utmaningar, känner sig Djavani trygg med sin erfarenhet som krögare.
– Vi är vana krögare med stor erfarenhet beträffande evenemang och julbord, säger han.

Avslutningsvis, när Djavani får frågan om vad han vill att gästerna ska ta med sig som ett bestående minne från julbordet, svarar han:
– Att det finns en skönhet i det traditionella. Det behöver inte vara så flashigt eller nytänkande. Det traditionella svenska fungerar bra och är väldigt trevligt och något att vara stolt över.

Och för de som undrar vilken rätt man absolut inte får missa på Culinar’s julbord?
– Vår Jansson är helt fantastisk, åtminstone enligt våra gäster, avslutar Djavani med ett leende.

BOKA JULBORDET HÄR: 076 023 35 34
Eller maila till:  info@culinarcatering.se