Därför får vissa av er inte Mitt Roslagen i dag

publicerad 20 januari 2022
- av Pove Persson
Annons:
annons

NORRTÄLJE. Normalt sett ska alla fasta hushåll i kommunen få Mitt Roslagen varannan torsdag. Men med dagens nummer (20 januari) blir det inte så. Anledningen är att Postnord, som delar ut tidningen, är hårt drabbat av sjukdom, bland annat beroende på covid-19.

annons
annons

Dessutom har det hårda vädret natten till torsdag ställt till det så att Postutdelningen blir försenad i vissa områden. Men hav tröst, ni som inte får Mitt Roslagen i brevlådan i dag (det är postnumren 76143 (del av centrala Norrtälje), 761 71 (Malsta) och 76172 (Lohärad), ni får den i morgon Fredag.
Postnord och Mitt Roslagen beklagar förseningen.

Pove Persson, Mitt Roslagen

annonser
annonser

Annons:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!