fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
annons (150 × 40 mm)

NORRTÄLJE. På torsdagkvällen kom det till Allt Om Norrtäljes kännedom att man hittat misstänkt mänskliga kvarlevor i området för Ytterby i Norrtälje kommun. Polisen hade enligt en säker källa till AON spärrat av en plats i området för var man skall ha hittat  kvarlevorna. Polisens Regionsledningscentral kunde bekräfta dessa uppgifter men man vädjade, på grund av dittills viss osäkerhet kring omständigheterna att ingen publicering beträffande det hela skulle ske.
Nu har Aftonbladet gått ut med nyheten om att polisen inlett en förundersökning för att se om det föreligger något brott.

– Eftersom vi inte alls vet något så tar vi höjd för det värsta och för att kunna vidta de utredningsåtgärder som behövs. Därför utreds det som mord, men det finns inget konkret som pekar i den riktningen, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen, till Aftonbladet.

Enligt Aftonbladet har Polisen inte identifierat den döda personen, men fynd pekar på att det rör sig om en man i 20-årsåldern som försvann tidigare i våras. 

FOTO: Sanna Jansson

annons (150 × 40 mm)
annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook