fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Drönare och sökhundar i nytt försök att hitta försvunna 19-åringen

annons (150 × 40 mm)

HALLSTAVIK. På lördagen sökte Missing People ånyo efter den försvunna 19-årige Sebastian som försvann 30 mars, i år.  Ytterligare en sökinsats sker under söndagen med hjälp av drönare och hundar, och granskar nya områden. På grund av terrängförhållandena har och är dessa nya operationer inte tillgängliga för allmänheten.

// annons för både mobil och desktop //

annons (150 × 40 mm)

Missing People organiserade en ny sökinsats i Häverödal på lördagen och idag kommer Hundresurs Stockholm, en organisation specialiserad på att använda hundar i sökinsatser, att bidra i sökandet.

19-åriga Sebastian har varit saknad sedan den 30 mars. Missing People arrangerade tidigare en skallgång i skogen i Häverödal i mitten av april, med över 70 deltagare men utan resultat. 

“Efterforskningen pågår fortfarande och därför tar vi hjälp av sökorganisationer,” säger Eva-Stina Ebander, som leder utredningen, till Norrtelje Tidning, som var först med att rapportera om händelsen. 

På lördagen sökte Missing People i ett område runt Lundåsvallen i Häverödal, en sökinsats där allmänheten inte fick närvara.

Idag kommer ideella föreningen Hundresurs Stockholm att genomföra en sökinsats med sina specialutbildade hundar. Denna insats kommer också att ske utan allmänhetens närvaro.

Mer information om försvunna Sebastian

Han är försvunnen sedan den 30 mars 2023 då han senast sågs i Hallstavik.

Sebastian har kort blont hår. Han är cirka i 175 centimeter lång och väger cirka 80 kilo. Han var vid försvinnandet klädd i silverfärgad jacka, mörka eller blåa jeans och basketskor.

Har du sett Sebastian eller har du information som kan leda till att han återfinns, ring polisen på 114 14.

KÄLLA: Missing People

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

// desktopannons //

annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook