Efter bitattacken: Westerlund har bokat Schaman och Exorcist för att undvika nya angrepp

publicerad 21 november 2023
- av Daniel Rämsell
Okonventionella metoder för att motverka bitattacker

På fredag 24 november går finalen i “Roligast i Roslagen” av stapeln klockan 20.00 på Havspiren. Finalen lovar inte bara humor utan också en extraordinär mix av säkerhetsåtgärder och överraskande gästframträdanden.

Efter två intensiva semifinaler står det klart att fem finalister skall göra upp i finalen av “Roligast i Roslagen”. Martin Edsman, Marcus Lindgren, Vilgot Paulsson, Fredrik Runsköld, och David Waldfogel är de humorister som har charmat publiken och juryn bäst.

På scenen kommer även Thomas Oredsson, John Landenfelt och Daniel Gyllander att närvara som jury. Programmet leds av komikern Janne Westerlund.

– Aldrig har Norrtälje varit roligare än såhär, säger han.

En unik twist i årets final är de ovanliga säkerhetsåtgärderna. Efter en incident där Westerlund blev biten på scenen, vilket ledde till misstankar om en vampyr i Norrtälje, tar han inte längre några risker.

– På finalen går vi all-in! Vitlök, kors och exorcist, har även bokat in en Voodoo-schaman som heter Lennart, samt en säkerhetsvakt från Twin Club, så allt kommer att gå lugnt, tryggt och säkert till, förklarar Westerlund.

En annan intressant vändning är inbjudan till Bino Drummond, som tidigare fått epitetet “Norrtäljes tråkigaste person”. Trots en del kontroverser och diskussioner på sociala medier, står inbjudan fortfarande kvar.
– Bino Drummond har lyst med sin frånvaro… men vi är storsinta och hälsar Bino och alla andra varmt välkomna till finalen, avslutar Westerlund.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!