Känd Komiker blev biten av åskådare under show – fick uppsöka akuten för stelkrampsspruta

publicerad 30 oktober 2023
- av Daniel Rämsell

Under lördagens semifinal i “Roligast i Roslagen” på Restaurang Havspiren blev showens programledare, den kända komikern Janne Westerlund, biten av en åskådare. Westerlund skämtade senare om en “vampyr i byn”.

Det var under lördagens evenemang “Roligast i Roslagen semifinal 2” som den oväntade händelsen inträffade. Janne Westerlund, etablerad komiker och poddprofil, ledde showen på Restaurang Havspiren. Men allt gick inte enligt plan.

– Jag stod på scen när föreställningen precis hade dragit igång, och en åskådare längst fram – som jag antar var utklädd till häxa – inte slutade fippla med sin mobiltelefon, berättar Janne.

Trots upprepade tillsägelser från scenen fortsatte personen, vilket ledde till att Janne kände sig tvingad att konfrontera hen.

– När jag tog telefonen, bet personen mig. Under mina 30 år i underhållningsbranschen har jag aldrig upplevt något liknande, tillägger han.

Chockad men bestämd att fortsätta showen, höll Janne tillbaka sin smärta.

– Jag skrek till av smärtan, men kunde fortsätta. Show must go on, eller hur? Nu har jag ju nytt material för showen, skrattar han.

Under pausen konfronterade Janne den bitande åskådaren, som valde att lämna lokalen.

Efter evenemangets slut fick Westerlund uppsöka Norrtälje sjukhus för att ta en stelkrampsspruta. Skämtsamt varnar han nu allmänheten:

– Norrtälje och Roslagen, var på er vakt! Vi har tydligen en vampyr lös. För att undvika liknande incidenter vid finalen av “Roligast i Roslagen” den 24/11, informerar Janne om att det kommer att finnas vakter på plats.- Och vitlök, så klart, skrattar han.

Trots att händelsen orsakade såväl smärta som sjukhusbesök tänker Janne inte upprätta någon polisanmälan.
– Även vampyrer är välkomna på finalen, speciellt när legenden Tomas Oredsson gästar, avslutar han.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!