Från quiz till shopping: Tjejkvällen lockar folket till Norrtäljes centrum

publicerad 22 april 2024
- av Daniel Rämsell
Årliga evenemanget “Tjejkvällen” återvänder till Norrtälje och väcker stort intresse bland lokalbefolkningen, handlare och inte minst hos deltagarna. Nytt för i år är ett butiksquiz med chans att vinna fina priset.

Årliga evenemanget “Tjejkvällen” återvänder till Norrtälje och väcker stort intresse bland lokalbefolkningen, handlare och inte minst hos deltagarna. Nytt för i år är ett butiksquiz med chans att vinna fina priset.

Sedan flera år tillbaka har Norrtälje Handelsstad arrangerat “Tjejkvällen”, en välbesökt tillställning som engagerar såväl besökare som lokala företagare. Så sent som i oktober förra året arrangerades förra upplagan och man har fått mycket bra respons.

– Det är ett väldigt uppskattat evenemang som aktiverar hela staden. Det handlar om att ha kul tillsammans och stötta våra lokala butiker och restauranger, säger Lismari Markgren, centrumutvecklare på Norrtälje Handelsstad.

Evenemanget lockar inte bara till shopping. Det erbjuder en rad aktiviteter som stärker gemenskapen och feststämningen bland besökarna, speciellt kvinnor.

– Det är viktigt för oss att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna och kan njuta av en rolig kväll tillsammans, säger Markgren.

Nytt för i år är ett quiz där deltagare kan samla svaren i stadens olika butiker och restauranger. En annan nyhet är ett kvittolotteri med chans att vinna fina priser.

– Alla som handlar för över 400 kronor kan delta i lotteriet och vinna priser från våra handlare, säger centrumutvecklaren.

Vad betyder den här typen av evenemang för Norrtälje?
– Evenemang är viktiga för att kunna dra trafik till staden, och vi hoppas att så många som möjligt attraheras av våra event, säger Markgren.

Faktaruta Tjejkvällen

Evenemang: Tjejkvällen

Datum: 25 april 17.00 - 20.00

Plats: Norrtälje centrum

Aktiviteter: Shopping, quiz, Kvittolotteri

Målgrupp: Alla är välkomna, fokus på kvinnliga deltagare

Organisatör: Norrtälje Handelsstad

Kontaktperson: Lismari Markgren, Centrumutvecklare

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!