Tjejkvällen återkommer till stan – festligheter och lokala erbjudanden för kvinnor (och män)

publicerad 23 oktober 2023
- av Redaktionen
ANNONS:

Årliga evenemanget “Tjejkvällen” väcker stort intresse bland lokalbefolkningen, handlare och inte minst hos deltagarna. Kvällen är mer än bara shopping – det handlar om att aktivera staden, locka besökare och skapa ett livligt och trevligt centrum.

Sedan flera år tillbaka har Norrtälje sett en stad i full aktivitet när Tjejkvällen går av stapeln.
– Tjejkvällen är ett evenemeng som vi kört i Norrtälje många år. Det är mycket uppskattat av både ”tjejerna” och handlarna. Full fart på staden, säger Lismari Markgren, Centrumutvecklare på Norrtälje Handelsstad.

Syftet med festligheterna är enkelt men betydelsefullt.
– Syftet är att aktivera staden, att locka folk in till Norrtälje och in till våra butiker och restauranger. Norrtälje Handelsstad jobbar ju hela tiden med att göra Norrtälje livligt och trevligt, förklarar Lismari.

Och det handlar inte bara om shopping. Butikerna och restaurangerna går verkligen in för evenemanget, med erbjudanden och aktiviteter som skapar en känsla av gemenskap och festlighet, med fokus på tjejer.

ANNONS:

– Just Tjejkvällen har som syfte att locka in framförallt tjejerna i Norrtälje för en kul kväll tillsammans. Butikerna och restaurangerna bidrar med en massa bra erbjudanden och aktiviteter i de olika butikerna, säger hon.

Finns det planer på liknande event där fokus ligger på en specifik målgrupp?

– Det kan det absolut bli. Vi ska bestämma kommande års aktiviteter som drivs av Norrtälje Handelsstad inom kort. Det är våra medlemmar som bestämmer detta, så vi får se var vi landar. Det är alltid roligt med nya idéer, och nya målgrupper är definitivt möjligt, säger Markgren.

– Evenemang är viktiga drivare av trafik till staden, och vi hoppas att så många som möjligt går man ur huse och deltar. Dels nu på Tjejkvällen (män är också välkomna), dels på Julmarknaden i början av December. Stort välkomna till alla, avslutar Centrumutvecklaren.

ANNONS:

VAR: Centrala Norrtälje
NÄR:  26 oktober klockan 17.00-20.00
ÖVRIGT: Utdelning av Goodiebag till de 401 första på Stora Torget. Många restauranger erbjuder bubbel för 59 kr/glas och butikerna erbjuder mängder av fina erbjudanden och överraskningar

Hjärtligt välkomna till en härlig Tjejkväll i Norrtälje!

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!

Ladda ner Allt om Norrtäljes mobilapp!