Idag invigs Hamnkalaset – här är programmet

publicerad 29 juli 2022
- av Redaktionen

Norrtälje. Fredagen 29 juli och lördagen 30 juli kommer Norrtälje stad att fyllas med aktiviteter för alla åldrar och det kommer att bjudas på stora artistframträdanden. Hamnkalaset återuppstår som en del av 400-årsjubileumet.

Firandets epicentrum kommer likt tidigare år vara Societetsparken där det kommer att byggas en stor scen i anslutning till gästhamnen. Några av artisterna som kommer att gästa eventet är Timo Räisänen, Dolly Style, Nassim Al Fakir och Shotgun Crackers som återförenas för en sista spelning.

Firandet kommer inledas på fredagen 29 juli med dans och musik i Societetsparken med folkparkstema.

Under lördagen är det ett fullspäckat program med aktiviteter och uppträdanden i hela stan. Precis som tidigare Hamnkalas förvandlas delar av Societetsparken till ett lekland med roliga vattenaktiviteter för hela familjen.

På den stationära scenen i Societetsparken blir det jubileumsteater och på den stora temporära scenen vid gästhamnen bjuds det på stora artistframträdanden.

Populära artister så som Nassim Al Fakir och Dolly Style kommer att uppträda mellan 12-16. Det blir även talangtävling och dansuppvisning under lördagen.

Shotgun Crackers återförenas efter tio år för en sista konsert. Hela kalaset avslutas med spelning från Ska’N’Ska – som traditionsenligt uppträder på hamnkalaset.

Här har du hela Programmet:
https://www.norrtalje.se/info/kommun-och-politik/norrtalje-stad-400-ar/jubileumskalaset/

FOTNOT: Norrtälje kommuns hemsida
BILD:  Norrrtälje kommuns hemsida

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!