Imperiet lockar quiz-sugna från hela landet: “Sveriges bästa quiz”

publicerad 16 april 2024
- av Daniel Rämsell
Imperiets quiz-kvällar lockar besökare från när och fjärran och nu arrangerar man quiz varannan fredag med gratis inträde.

Imperiets quiz-kvällar lockar besökare från när och fjärran och nu arrangerar man quiz varannan fredag med gratis inträde. – Det här en AW med extra allt. Happy Hour, quiz och teambuilding på samma gång, säger Per Evhammar, delägare av Imperiet.

Varannan vecka fylls Imperiets lokaler med quiz-entusiaster från när och fjärran och enligt en av grundarna Per Evhammar, så har quiz-upplevelserna fått högsta betyg av besökare.

– Sedan starten av vår tropiska bar i Färsna har ryktet om ”Sveriges bästa quiz” spridit sig mer och mer över landet, vilket är riktigt kul, säger Per Evhammar, delägare av Imperiet.

Varje år på hösten har man arrangerat ett så kallat Upplevelse-quiz där deltagarna får en upplevelse i gränslandet mellan quiz, escape room och föreställning. Höstens upplaga hade sekttema, där alla deltagare gick runt i mask och kåpor medan de lärde sig hemliga tecken, svarade på frågor och kämpade sig upp i hierarkin för att bli kultens nya ledare.

– Vi har fått ett nationellt rykte och besökare från både Stockholm, Göteborg och Halmstad har sökt sig till Norrtälje för att se vad som försiggår här, säger Evhammar. Succén har varit omedelbar och det årliga eventet har gått för utsålda hus, fortsätter han.

I takt med växande efterfrågan på fler evenemang har man nu alltså beslutat att anordna en mer regelbunden och tillgänglig variant av sina populära quiz-kvällar. Nu arrangerar man “Odd Week-Quizen” som kommer äga rum varannan fredag, varje ojämn vecka fram till sommaren och inträdet är gratis.

– Det är ett drag som syftar till att välkomna ännu fler deltagare i en tid då många kämpar med ekonomiska utmaningar, säger Evhammar.

Vad kan besökarna förvänta sig?
– Det här en AW med extra allt. Happy Hour, quiz och teambuilding på samma gång.

Vad är er målsättning?
– Vi hoppas och tror att det här kan bli en superhärlig tradition för oss och för Norrtäljes invånare. Vår stora ambition med Imperiet sedan starten är att alla ska känna sig välkomna. Därför skapar vi också quiz med väldigt breda frågeställningar, så att alla deltagare kan bidra till sina lag, avslutar Per Evhammar.

Faktaruta: Imperiet Industries Quizkvällar

Plats: Imperiet Industries, Färsna industriområde, Norrtälje

När: Varannan fredag på udda veckor

Inträde: Gratis. Buffé erbjuds för 129 kronor

Unikt Koncept: Kombination av quiz, escape room och föreställning

Bokning: www.IMPERIET.nu

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!