fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
annons (150 × 40 mm)

RIMBO. En 25-årig kvinna har dömts till tio månaders fängelse för en våldsam misshandel av en annan kvinna på Roslagsvägen i Rimbo. En väktare räddade offret och beskriver den dömda kvinnan som “totalt iskall, väldigt våldsam och målmedveten”.

// annons för både mobil och desktop //

annons (150 × 40 mm)

En händelse som inträffade den 7 oktober förra året på Roslagsvägen i Rimbo har nu resulterat i en fängelsedom för en 25-årig kvinna. Kvinnan attackerade en annan kvinna genom att först slå henne så att hon föll ner i vägbanan och sedan sparka henne tre gånger i huvudet och kroppen.

En väktare som körde förbi platsen ingrep och drog undan offret till sin bil. När han försökte få kontakt med den skadade kvinnan, kom 25-åringen fram och slog henne två gånger i ansiktet med en knuten näve. Väktaren pressade gärningskvinnan mot ett staket och lyckades få henne att lämna platsen.

Väktaren har i förhör beskrivit den dömda kvinnan som totalt iskall, väldigt våldsam och målmedveten för att skada offret. Han tror att offret hade dött om han inte hade lyckats avbryta misshandeln.

Kvinnan döms nu till tio månaders fängelse för misshandel och skadegörelse. Hon ska dessutom betala 35 400 kronor i skadestånd till offret.

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

// desktopannons //

annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook