Läsarnas alla hjärtans dag-hälsningar

publicerad 14 februari 2022
- av Redaktionen
annons

Alla hjärtans dag betyder kärlek. Kärlek kan uppstå till partners, familj, vänner eller andra som betyder mycket för en själv. Allt om Norrtäljes Sanna Jansson efterlyste hälsningar till Alla hjärtans dag, och fick ihop en hel del från våra läsare. All kärlek önskar vi från redaktion till alla läsare!

annons
annons

 Jag vill så klart uppmärksamma min fru och mina döttrar lite extra på alla hjärtans dag, men dom får merparten av min uppmärksamhet och kärlek under min föräldraledighet ändå, så jag måste ändå skicka en extra tanke av tacksamhet till Staffan Tjörnhammar som utan något gnäll bara hoppar in och gör ett utmärkt jobb som kommunstyrelseordförande. Det är en riktig kompis, det. Tack Staffan, och så ber jag redan nu om ursäkt till din fru för alla timmar jag tar av dina kvällar.
– Bino Drummond

Jag men då vill jag skicka en hälsning till min kära make…till min fina son….till våra fina grannar.
– Marika Starfelt

Jag skulle vilja hylla mina hjältar och kollegor på vårdavdelning 4 på Norrtälje sjukhus! Finare kollegor får man leta efter. När pandemin började sprida sig i Sverige så ändrade vi avdelningen på några timmar och stod redo för att vårda patienter som antingen var provtagna eller bekräftade med covid-19. Jag saknar er nu när jag är tjänstledig och testar på ett annat jobb, men jag kommer när ni minst anar det och tar en fika.
– Linda

Jag vill berätta för Saga att jag saknar henne varje dag. Att jag önskar att vi fick träffas oftare och att jag älskar henne.
– Oliver Kjällander

Jag vill skicka miljoner pussar och kramar till mina barn och man för att de finns i mitt liv och gör allt i livet mycket härligare och roligare.
– Annica Ismarker

Jag vill hylla min fina pojkvän! Jag är så himla tacksam att jag har träffat en sånn fin kille som honom, han som accepterar mig, han som alltid finns där oavsett vad, han betyder så himla mycket för mig och jag kommer alltid älska honom.
– Emma Hall

Jag vill tala om för mina underbara vänner och familj att jag älskar er så oerhört mycket. Jag vill också att ni ska veta att jag kämpar på och att allt kommer bli bra. Jag ger nämligen aldrig upp om att min familj och vänner ska ha det bra i sitt liv. Ett hjärtligt tack till Alltomnorrtälje och era skribenter. Kram.
– Jimmy Gustavsson

Jag vill ge en alla hjärtanshälsning till alla fina judotränare på IK södra.
– Carina Åkerlind

True love eller soulmate behöver inte alltid va kärleken till en partner. Jag vill önska min älskade vän, min soulie, my true love Sanna Jansson en fantastisk alla hjärtans dag! Älskar dig du underbara vackra människa!! Pussisar- Rimbo bimbo.
-Linda Norling

Ett stort hjärta till volontärerna på Vintergatans Vänner samt stor styrkekram till er hemlösa som kämpar och alltid möter mig med ett leende och en hjälpsam hand när jag behöver bärhjälp.
– Eva Parman

Jag vill uppmärksamma ”mina” grymma grabbar Nicklas, Daniel och Pove. Tack för att ni står ut med mig och tack för att ni ha tålamod med alla mina galna ideer och stöttar mig när jag behöver er som mest. Ni är fantastiska!
– Sanna Jansson

Jag vill skicka 1000 Rosor på alla hjärtansdag till min underbara flickvän Lina Karlsson för allt du gör och för hur stark du är. Jag älskar dig Puss.
– Dennis Gustavsson

Jag vill hylla, på alla hjärtans dag, min fantastiska exmake Håkan Linnros i Hallonbergen som kämpar med sin 50e lunginfektion & lunginflammationer. Min 18åriga Son David Corander (bor växelvis i Vallentuna/Skyttorp) som är sin mammas riddare på vita springaren. Jag vill hylla min bonusmamma (Min egen dog av myelom för 8år sen) Kicki Walhjalt som tappat minnet efter ett fall för drygt 2 år sen. Samt Ewa Vidman, även hon extramamna , en helt FANTASTISK sådan!!!!!!! …& så Ylva Fresk i Rö, Rimbo, sååå mycket KÄRLEK så galet mycket KÄRLEK!
– Emmeli

Vill skicka alla HJÄRTAN till min lågstadielärare. Ulla Mohlin som nu har haft det lite kämpigt. Fyller snart 92 år. Som du alltid säger Ulla! Min lilla skolflicka. ( Jag är 79 år)
– Britt-marie Edwarsson

Jag skulle vilja hylla mina fantastiska barn Bea, Joel och Emilia samt min man Larsa. De är så fantastiskt fina människor och släpper alltid in nya bekantskaper utan att döma någon. Allas lika värde alltid. Vi har kämpat oss igenom så mycket svårt, jobbigt och sorgligt genom åren. Kärleken till dom är så enormt stor. Jag älskar er så otroligt mycket.
– Ulrika Blomberg

 

annonser
annonser

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!