Mäklarhuset stärker sin ledande position med ny visuell identitet och nya lokaler

Annonssamarbete

publicerad 5 januari 2024
- av Roslagen Media Group AB
Medarbetarna på Mäklarhuset i Norrtälje

Som ett sätt att förbättra både kundupplevelsen samt arbetsplatsen introducerar Mäklarhuset en ny visuell identitet och genomgår samtidigt en expansiv förnyelse av sina lokaler i Norrtälje.

Mäklarhuset tar flera kliv framåt. Ett av kliven är en ny visuell identitet som ska spegla den kompetens, hjälpsamhet, affärsmässighet och det driv som finns inom Mäklarhuset.

– Vi vill att vår visuella identitet ska rimma med det företag som vi faktiskt är, säger Linda Zetterström, kontorschef på Mäklarhuset Norrtälje.

Att förändra bolagets varumärke innebär att de tagit fram en ny identitet, logotype och färger där uttrycket är tänkt att spegla en progressiv skandinavisk design med fokus på arkitektur, form och funktion.

– Mäklarhuset ska helt enkelt gå från ett upplevt läge till ett annat med ny identitet, webb och kommunikation. Med mäklarnas stora driv, kompetens och hjälpsamhet ska det vara ett enkelt val att ta hjälp av mäklare på Mäklarhuset, säger Linda Zetterström.

Grafik: Den nya logotypen.

Det är inte den enda förändringen som sker. Som många har märkt pågår det just nu en utbyggnad av Mäklarhusets lokaler. De temporära lokalerna ersätts av ett permanent trähus som av ritningarna att döma kommer harmonisera in väl i Norrtälje stads trähuskaraktäristik. Samtidigt renoveras det befintliga huset både invändigt och utvändigt.

– Det huvudsakliga målet med utbyggnaden är att se till att alla får ordentligt med plats, både för personal och kunder. Under 2024 kommer vi bli fler anställda och utrymme behövs. För oss är det viktigt att kunderna känner en trygghet när de besöker oss, att sälja eller köpa en bostad kan upplevas lika härligt som jobbigt och därför är miljön viktig. Precis lika viktig som förpersonalen, säger Linda.

Foto: Ritning på den nya utbyggnaden.

Varför bygger ni under vintern?

– Det är oerhört viktigt att vi som arbetar i stadskärnan tillsammans skapar den bästa upplevelsen i stan, för såväl våra turister som Norrtäljebor. Därför kommer vi vara klara till våren, det passar också vår bransch bra, säger Linda.

Mäklarhusets mäklare har en historia av hög kundnöjdhet. De finns över nästan hela Sverige, samt på några platser i Spanien. Mäklarhuset Norrtälje är den firman som förmedlar flest bostäder i kommunen och ett kännetecknande drag för deras kontor är att varje fastighetsmäklarna är mycket kunnig inom sitt lokala område.

– Som kund kommer du att mötas av nya bilder och färger men vi lovar att Mäklarhusets mäklare är desamma, lika kompetenta och alltid redo att hjälpa dig i din affär, avslutar Linda Zetterström.

För mer information:

Hemsida: https://www.maklarhuset.se/norrtalje 

Telefon: 0176 550 50

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!

Ladda ner Allt om Norrtäljes mobilapp!