fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Slog gravid kvinna i magen och högg henne med en gaffel i halsen – döms till fängelse

annons (150 × 40 mm)

NORRTÄLJE. Den man i 30-årsåldern som sedan tidigare stått åtalad misstänkt för bland annat misshandel efter att ha huggit en gravid kvinna i halsen med en gaffel har nu dömts till fängelse.

// annons för både mobil och desktop //

annons (150 × 40 mm)

Det var i slutet av mars som en man i 30-årsåldern greps, misstänkt för flera grova brott mot en kvinna. En granne hade hört dunsar och skrik från en lägenhet och larmade polisen, som sedermera grep mannen på platsen.

Kvinnan har i förhör berättat att hon försökt lämna mannen vid flera tillfällen, men att han hotat att döda henne. Hon har även beskrivit att hon utsatts för misshandel flera gånger. När polisen anlände till lägenheten hittades en trasig kniv i ett sopkärl och skador på en köksbänk.

Mannen skall ha huggit en gaffel i kvinnans hals och slagit henne i magen när hon var gravid. Vid ett annat tillfälle skall han ha tagit ett grepp om hennes hals och bitit henne i fingret. Dessutom skall han ha hotat henne med en kniv när hon höll ett barn i famnen.

Mannen döms nu till fängelse i ett år och två månader för barnfridsbrott, misshandel, ringa narkotikabrott, narkotikabrott, misshandel och olaga hot. Han skall även betala skadestånd till brottsoffren om totalt 90 000 kronor.

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

// desktopannons //

annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook