Sveriges humorelit till Norrtälje – Janne Westerlund och kompani levererar sommarens hetaste shower

publicerad 4 juni 2023
- av Daniel Rämsell

NORRTÄLJE. Varje onsdag denna sommar kommer Norrtälje att bli det roligaste stället i Sverige. Lokale humorhjälten Janne Westerlund bjuder in några av landets största komiker till en serie exklusiva sommarshower på den natursköna restaurangen Havspiren.

Sommarshowerna kickar igång den 5:e juli, med ett fantastiskt startfält som inkluderar Kodjo Akolor, William Ribbing, Malin Butler och Jimmy Hammer, alla under ledning av MC Janne Westerlund. Varje onsdag kommer flera av Sveriges humorelit till Norrtälje, däribland ståuppstjärnorna Magnus Betnér, Al Pitcher, Henrik Hjelt, Zinat Pirzadhe, Jakob Öqvist och många fler.

– Sommarstandup på Piren är en tradition nu med fjärde året i rad – och som alltid blir det sol, skratt och en fröjd att se stora komikerstjärnor i vacker skärgårdsmiljö, säger Janne Westerlund, Arrangör för eventen.

Lokal annonsör

Biljetter är tillgängliga nu på Biletto så se till att boka din plats i tid för att få en garanterad dos av sommarens bästa skratt.

Höjdpunkterna under säsongen inkluderar bland annat “Roslagen Pride Special” med Zinat Pirzadeh den 23:e augusti, och två kvällar med en åldersgräns på 15 år, med uppträdanden av John “Shazaam” Landenfelt och Viktor Klemming.

Årets komikerserie i Norrtälje är det perfekta sättet att njuta av varma sommarkvällar. Med mat och dryck från restaurang Havspiren och underhållning från några av landets främsta komiker, kommer onsdagarna i Norrtälje definitivt att bli några av sommarens roligaste dagar.

– Det känns fantastiskt att få bjuda ut mina vänner och kollegor till vackra Norrtälje avslutar Westerlund.

Lokal annonsör

Sommarens humorschema

Premiär 5/7 med Kodjo Akolor, William Ribbing, Malin Butler, Jimmy Hammer och
MC: Janne Westerlund
Sen fortsätter sommaren enligt nedan:

12/7 Jakob Öqvist + support.
19/7 Al Pitcher + support.
26/7 John ”Shazaam” Landenfelt (15-års gräns).
2/8 Henrik Hjelt + support
9/8 Lennie Norman + support
16/8 Viktor Klemming (15-års gräns)
23/8 Zinat Pirzadhe (Roslagen Pride Special).
30/8 Magnus Betnér + support.

FOTO: Wikimedia Commons och Privat