Trafikolycka med flera fordon iblandade – person fick föras till sjukhus

publicerad 9 maj 2024
- av Daniel Rämsell
På torsdagen inkom ett SOS Alarm beträffande en trafikolycka på väg 276, i Norrtälje kommun. 

På torsdagen inkom ett SOS Alarm beträffande en trafikolycka på väg 276, i Norrtälje kommun. 

Det var på torsdagseftermiddagen klockan 13.16, som räddningstjänsten larmades till en trafikolycka på väg 276 vid Hammarby, i Norrtälje kommun. Flera fordon var involverade i olyckan och räddningstjänst, polis och ambulans samarbetade på platsen.

Olyckan hade mycket stor påverkan på trafiken och vägen var under en period avstängd i bägge riktningar.

– Vi är framme på plats likaså ambulans och polis. Det är tre bilar som verkar ha kört in i varandra bakifrån. Just nu är vi på plats och inventerar vad som har hänt. Vägen är helt avstängd i båda riktningar, sade Marie Nordahl, ledningsoperatör räddningstjänstens ledningscentral till i Allt Om Norrtälje strax efter olyckan.

Vid 17-tiden rapporterade polisen på sin hemsida att det var fyra vuxna och tre barn som var involverade i olyckan och att en person fick föras till sjukhus för vård.

“Fyra vuxna och tre barn är fordonen och åtminstone föraren av den bakersta bilen skadas så pass att han måste föras till sjukhus.
Han blir också misstänkt för vårdslöshet i trafik och att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon.”, skriver polisen på sin hemsida.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!