Två män anhållna för människorov – kopplingar till försvunna Louise

publicerad 9 mars 2022
- av Daniel Rämsell
annons

NORRTÄLJEKOMMUN. 31-åriga Louise, tidigare från Norrtälje kommun har varit försvunnen i sju veckor. Under onsdagen kunde polisen gripa två män i 20-årsåldern på sannolika skäl misstänkta för människorov och grovt vapenbrott. 

annons
annons

Louise, 31 år och småbarnsmamma har bott i Norrtälje i många år. Sedan 16 januari har hon varit försvunnen och sågs senast i Tuna, Åkersberga. Vare sig polisen eller familjen har trott att 31-åringen skall ha försvunnit frivilligt och missing people är inkopplade i sökandet efter kvinnan.

Under onsdagen kunde polisen gripa två män i 20-årsåldern, misstänkta på sannolika skäl för människorov. Polisen kopplar enligt Aftonbladet männen till fallet med försvunna Louise. De bägge 20-åringarna skall sedan tidigare varit anhållna i sin frånvaro för ett annat människorov, där personen nu är återfunnen. Idag kunde de alltså gripas och polisen kopplar dem även till Louise försvinnande.

– Det finns kopplingar mellan ärendena men hur den kopplingen är vill vi inte kommentera. Vi är fortfarande i behov av iakttagelser kring ärendet kring Louise, säger polisens utredningsledare till Aftonbladet

Vid gripandet påträffades även ett skarpt skjutvapen, vilket föranledde att två män även är misstänkta för grovt vapenbrott.

Läs på Missing Peoples Hemsida för mer information kring Louise. 

 

Louise, 31 år
FOTO: Polisen

annonser
annonser

Polisen misstänker inte att Louise är försvunnen frivilligt.
FOTO: Polisen

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!