Våldsamma attacken som fångades på film: berusad man mordhotar och spottar 17-årig tjej i ansiktet

publicerad 28 juli 2023
- av Daniel Rämsell
ANNONS:

NORRTÄLJE. På fredagskvällen vid vid 21-tiden utbröt ett bråk på bussen mellan Stockholm och Norrtälje. Händelsen som fångades på film visar hur en berusad man hotar, puttar och spottar unga tjejer i ansiktet. Den berusade mannen använde ett mycket olämpligt språkbruk mot tjejerna och uttryckte: “Du är äcklig din fitta”, “Jag är gud din fitta”, “Jag dödar dig och din familj” “Jag dödar er alla”.

Läs ALLA ARTIKLAR i detta ämne:
  1. Våldsamma attacken som fångades på film: berusad man mordhota och spottar 17-årig tjej i ansiktet
  2. Exklusiv intervju med 17-åriga Mae som blev mordhotat och bespottad på 676:an

Videon publicerades först på Instagram via Brottsplats Stockholm. I kommentarsfältet skriver en av flickorna som blev utsatt för mannen: “Det var jag på videon som sitter bredvid honom! Vi ringde polisen men dom hade inga poliser tillgängliga men att vi kunde göra en polisanmälan över telefonen vilket vi gjorde!”, säger 17-åriga, Mae Garcia Persson. I ett meddelande till Allt Om Norrtälje säger 17-åringen:
“Vi är väldigt traumatiserade”.

ANNONS:

I samband med publiceringen av videon var det även en annan kvinna som hörde av sig till Brottsplats Stockholm. Även denna kvinna skall varit utsatt för mannen, men dagen innan. I kommentarsfältet skriver hon: “Det började med att han knäade mig i ryggen, jag sa ifrån varav han fick värdens utbrott och skakade min stol hysteriskt. Sen satt han och kallade mig allt möjligt mellan söderhall till ledinge där jag gick av och tog bild på honom.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=8PGFWadKVEE

ANNONS:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!

Ladda ner Allt om Norrtäljes mobilapp!