Använde hundbajspåsar för att förvara droger

publicerad 23 april 2024
- av Daniel Rämsell
En kvinna och två män har dömts till fängelse vardera för grovt narkotikabrott.

En kvinna och två män har dömts till fängelse vardera för grovt narkotikabrott. Vid husrannsakan hittade polisen stora mängder narkotika dolda på oväntade platser, inklusive hundbajspåsar.

Händelseförloppet började med att två män, 22 och 34 år gamla, reste till Lidingö för att köpa 250 gram amfetamin. De återvände till Norrtälje där 34-åringen kort därefter ville låna den yngre mannens bil för att hämta sin hund. Medan 34-åringen var borta, började 22-åringen ompaketera drogerna i sin lägenheten. Efter en stund undrade 22-åringen varför 34-åringen var borta så länge och gick ut från lägenheten och såg då polisen tillsammans med 32-åringen.

Polisen kontrollerade då den yngre mannen och påträffade narkotika, varav en del låg i hundbajspåsar. Narkotikan togs i beslag och visade genom analys uppgå till 241 gram amfetamin, 5,15 gram kokain och 0,93 gram MDMA.

När polisen sedermera gjorde husrannsakan hos den äldre mannen stod en 32-årig kvinna mitt i akten med att fylla på narkotika i påsar i köket. På köksbordet fanns förutom drogerna även en våg och flera hundbajspåsar.

Nu har samtliga inblandade dömts till fängelse i två år för grovt narkotikabrott.

 

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!