chef för Tiohundras vårdcentraler lämnar – ersätts av tillförordnad

publicerad 22 februari 2023
- av Nicklas Salmin
Annons:

NORRTÄLJE. Anneli Utas, verksamhetschef för primärvården i Tiohundra, lämnar bolaget och ersätts av Jenny Karlsson som blir tillförordnad sådan. – Jenny Karlsson har precis rätt bakgrund och erfarenhet för att fortsätta utveckla primärvården i Tiohundra, säger VD Peter Graf, ett pressmeddelande.

Jenny Karlsson tillträder som tillförordnad verksamhetschef för primärvården från och med 1 maj till och med 31 oktober, 2023. Detta efter att nuvarande verksamhetschefen Anneli Utas lämnar bolaget för ett nytt uppdrag.

– Jag är mycket glad för att ha fått det här förtroendet och jag är ödmjuk inför uppdraget. Det känns tryggt att veta att det alltid finns någon att fråga. Tiohundra har fantastiskt många kunniga medarbetare och chefer med lång erfarenhet, säger Jenny Karlsson, ett pressmeddelande.

Jenny är idag enhetschef för vårdcentralerna på Blidö och i Bergshamra. Tidigare har hon arbetat som biträdande enhetschef på Norrtälje södra vårdcentral.

– Jenny Karlsson har precis rätt bakgrund och erfarenhet för att fortsätta utveckla primärvården i Tiohundra, säger VD Peter Graf.

Anneli Utas, lämnar bolaget för ett nytt uppdrag inom Praktikertjänst, meddelar Tiohundra.

FOTO: Alexander Castman

Annons:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!