Läkare i Norrtälje onanerade i arresten i tre timmar

publicerad 6 juli 2022
- av Redaktionen

NORRTÄLJE. En läkare i 60-årsåldern dömdes 2016 för ofredande efter att ha onanerat i tre timmar framför två vakter i arresten i Karlstad.

Det var i juni 2016 som läkaren, tidigare anställd i Norrtälje omhändertogs av polis i Värmland enligt lagen om berusade personer. Läkaren skall enligt en artikel från SVT nyheter Värmland placerats i fyllecell för att nyktra till. Istället för att sova av sig ruset onanerade han framför arrestvakterna i tre timmar.

– Han ville att jag skulle titta på honom medan han onanerade. Tycker det känns väldigt obehagligt att han jobbar som läkare, sade en av vakterna i ett målsägandeförhör.

Lokal annonsör

Läkaren skall ha onanerat i sammanlagt tre timmar inför de bägge vakterna och när de bad honom sluta erbjöd läkaren den ena vakten stora summor pengar för att fortsätta att beskåda hans akt.

– Det slutade med att han erbjöd mig 30 000-35.000 kronor, säger vakten vidare i målsägandeförhöret.

Läkaren har i förhör uppgett att att han inte minns något av händelsen på grund av kraftig berusning men förnekade heller inte det inträffade. I ett strafföreläggande dömdes han att betala 12.000 kronor i dagsböter samt 10.000 kronor i skadestånd till den ene arrestvakten.

FOTO: SVT Nyheter Värmland

Lokal annonsör