Kostnadsfri skridskoutlåning återupptas

publicerad 19 januari 2024
- av Daniel Rämsell
Norrtälje kommun återinför möjligheten att låna skridskor kostnadsfritt på Sportcentrum.
ANNONS:

Norrtälje kommun återinför möjligheten att låna skridskor kostnadsfritt på Sportcentrum.

Det är från och med måndagen 15 januari som Norrtälje kommun återupptar kostnadsfri utlåning av skridskor på Sportcentrum, en service som kommer att vara tillgänglig fram till lördagen den 2 mars under sportlovet. Möjligheten återupptas efter att ha varit pausat sedan hösten på grund av resursbrist.

– Skridskor har varit det som lånats mest i den tidigare verksamheten och det har funnits en efterfrågan på att låna skridskor även nu. Vi har skridskor liggande och nu har vi hittat en lösning som gör att vi kan erbjuda utlåning över sportlovet och det känns väldigt bra, säger kultur- och fritidsnämndens ordförande Nicklas Salmin (L).

ANNONS:

Utlåningen av skridskor kommer att skötas av BKV Norrtälje. Utlåningen kommer att ske i samma lokaler som tidigare på Sportcentrum och är öppen från måndag till lördag fram till och med sportlovet. Efter sportlovet kommer låneverksamheten att stängas ned igen, men kommunen fortsätter att utforska möjligheterna för hur låneverksamhet av fritidsutrustning kan återkomma i framtiden.

* Nicklas Salmin är förutom ordförande i Kultur- och fritidsnämnden även medgrundare till Allt Om Norrtälje. 

ANNONS:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!

Ladda ner Allt om Norrtäljes mobilapp!