Kvinnor attackerade på restaurang i Norrtälje – polis fick tillkallas

publicerad 24 april 2024
- av Daniel Rämsell
På måndagen attackerades två kvinnliga gäster på en restaurang i Norrtälje och polis fick tillkallas till platsen. FOTO: Arkivbild

På måndagen attackerades två kvinnliga gäster på en restaurang i Norrtälje och polis fick tillkallas till platsen.

Det var på måndagskvällen som restaurangägaren fick låsa in sig själv och sina gäster i väntan på polis, efter en dispyt mellan två gäster, som kulminerade i att två män hotade två kvinnor aggressivt verbalt, enligt en uppgiftslämnare till Allt Om Norrtälje.

– Två män attackerade helt oprovocerat två kvinnliga gäster och restaurangägaren fick låsa in sig själv och sina gäster i väntan på polis. Männen avvek från platsen med hot om att döda kvinnorna, berättar uppgiftslämnaren till händelsen.

När Allt Om Norrtälje är i kontakt med restaurangägaren bekräftar hen att det var en verbal dispyt mellan gästerna, som inte verkade känna varandra sedan tidigare.

– Det var en dispyt mellan fyra personer och jag bad två av dem att lämna restaurangen, berättar restaurangägaren, som önskar vara anonym. Det hade varit hårda ord mellan de bägge sällskapen. Polis tillkallades och det vi gjorde var att se till att männen inte kunde komma tillbaka, i väntan på polis.

Allt Om Norrtälje har sökt Norrtäljepolisen men utan en kommentar om händelsen.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!