fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nytt utegym vid Sportcentrum skall främja hälsa bland invånarna

annons (150 × 40 mm)

NORRTäLJE. Ett nytt utegym finns nu tillgängligt vid Norrtälje Sportcentrum för att främja fysisk aktivitet och hälsa bland Norrtäljeborna. Med sex mångsidiga gymmaskiner, är detta gratisgym tillgängligt dygnet runt, alla dagar om året.

// annons för både mobil och desktop //

annons (150 × 40 mm)

På Sportcentrum i Norrtälje finns nu alltså ett nytt utegym tillgängligt för invånarna. Strax intill den nyligen konstruerade basketplanen och bakom den mindre parkeringen till höger om Sportcentrums entré, hittar man nu ett utomhusgym utrustat med nya maskiner.

Utomhusgymet är utformat för att erbjuda samma möjligheter till träning som ett traditionellt gym, men i en utomhusmiljö. Det finns sex maskiner i vilka man kan träna alla stora muskelgrupper, och dessa är tillgängliga att använda året om, dygnet runt. Varje maskin har detaljerade instruktioner och anpassningsbara vikter för en mer dynamisk träningsupplevelse.

Gymmet inkluderar Ryggdrag, Multilyft, Axelpress, Benpress, Bänkpress och Tricepspress.

Nicklas Salmin, ordförande för kultur- och fritidsnämnden uttryckte sin entusiasm för detta nya tillskott till Norrtäljes träningsmöjligheter.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda Norrtäljeborna detta nya utegym vid sportcentrum. Det är en investering i folkhälsan och ger alla möjlighet att träna på sina egna villkor, utan att det behöver kosta något. Detta projekt understryker vår strävan att främja en aktiv livsstil och bidra till att öka välmåendet i vår stad. Vi tror att utegymmet kommer att bli en populär mötesplats där människor kan inspirera varandra och tillsammans utveckla en hållbar och hälsosam livsstil, säger Nicklas Salmin i ett pressmeddelande från Norrtälje kommun.

Sportcentrum i Norrtälje fortsätter att växa genom att skapa fler tillgängliga träningsmöjligheter för invånarna, där utegymet är ett steg framåt i strävan att främja en aktiv och hälsosam livsstil bland invånarna. 

// mobilannons //

annons (150 × 40 mm)

// desktopannons //

annons (150 × 40 mm)
Kommentera via Facebook