Racketladan bygger ut och har byggt Norrtäljes första Pickleball-bana 

publicerad 14 januari 2024
- av Daniel Rämsell
Racketladan i Norrtälje har byggt ut och erbjuder nu en modern sportanläggning för hela familjen.  
Annons:

Racketladan vid Norra Nånö har genomgått en omfattande förvandling. Efter en tid av renovering erbjuder de nu ett bredare utbud av sportaktiviteter för hela familjen.

Efter att ha köpt en oisolerad och förfallen lada, har Magnus lagt all sin lediga tid på att renovera och omvandla ladan till en inbjudande sportanläggning. Med kärlek för gamla byggnader har man lyckats bevara ladans charm, samtidigt som de har moderniserat och isolerat för att skapa en varm och välkomnande sportmiljö.

– När vi köpte ladan var det mycket som behövde göras, men vi såg potentialen och har nu renoverat hela ladan och behållit vissa delar för att bevara den gamla känslan, berättar Magnus om projektet.

Det var passionen för sport och en önskan om att erbjuda något för alla, som var anledningen till att Racketladan nu utökat sitt utbud. En stor nyhet för racketälskare är att Racketladan introducerat kommunens första Pickleball-bana. Magnus berättar att Pickleball är en snabbväxande sport som lockar spelare alla åldrar.

FOTO: Norrtäljes första Pickleball-bana, vid Racketladan i Norra Nånö.

– Vi ville fylla ladan med aktiviteter och människor, och nu finns här pingisbord, biljardbord, darttavlor, omklädningsrum, toaletter och inte minst Norrtäljes första Pickleball-bana, säger Magnus stolt. Pickleball är en jättekul sport och vi är både glada och stolta över att nu kunna erbjuda Norrtäljeborna en pickleball-bana. Det är lätt att komma igång med Pickleball och sporten växer så det knakar. I USA är det den sport som växer mest, fortsätter Magnus.

Racketladan är nu inte bara en plats för racketentusiaster, utan en mötesplats för hela familjen, kompisgäng och företag. Magnus berättar även att de startat en ny idrottsförening, Norrtälje squashklubb med ett herrlag som spelar i division tre.

För att fira ombyggnaden och det utökade utbudet, anordnar Racketladan ett öppet hus den 14 januari där alla är välkomna att prova på de olika aktiviteterna gratis.

Annons:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!