Rockfest när På grillen Steakhouse satsar stort på musik

publicerad 8 september 2023
- av Daniel Rämsell

NORRTÄLJE. Denna helg inleds en ny epok för rock- och musikälskare i Norrtälje när “På Grillen Steakhouse” (gamla “Bröderna På G”) satsar på DJ’s varje helg, samt blandar in några speciella bandhelger. Med en tydlig tonvikt mot rock bjuds det in till fest med kända DJ:s och gästande liveband. 

Norrtälje får en nystart i nattlivet. Från och med ikväll introduceras “ROCKSVINET”, en ny rockklubb på Den Glada Grisen. Premiärkvällen kommer att frontas av DJ Nikodeamus som kommer att bjuda på en mix av rock, av såväl gamla hits och nya låtar, och allt däremellan.

Varje lördag under hösten kommer På Grillen Steakhouse att omvandlas till en festplats med varierad musik. DJ Amanda Rangemo, känd för sin förmåga att blanda olika musikstilar, kommer att ta scenen under lördagens andra premiärdag.

– Det kommer att bli helgens roligaste fest. Gillar man musik, så är det hit man skall, det får man inte missa helt enkelt, säger Stefan Källström från Sound & Vision, en av arrangörerna till evenemangen.

En mängd DJs, inklusive Stefan Nikodeamus, Amanda Rangemo, William Ribbing och Jocke Grees, kommer att uppträda regelbundet, med tillägg av några gäst-DJs i bägge lokalerna.

För de som föredrar 100% rock, kommer Rocksvinet/Den Glada Grisen – som fungerar som bakfickan till På Grillen Steakhouse – att vara platsen att vara på. Arrangörerna förväntar sig en spännande blandning av musikälskare som samlas under samma tak.

Men det är inte bara DJs som kommer att sätta tonen. Nästa fredag bjuds det på en singel- och videorelease från bandet Final Strike, med Christian Eriksson, tidigare sångare i Twilight Force, nu bosatt i Roslagen. Bandet har också lovat att uppträda live under kvällen.

– Det blir några fantastiska helger med blandad musik men med fokus på rock, avslutar Källström.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!