Roslagens Företagsgala 2023: En festlig mötesplats för näringslivet

publicerad 22 oktober 2023
- av Daniel Rämsell

NORRTÄLJE. Roslagens Företagsgala som är en årlig tradition sedan 2009, återvänder 9 november till Restaurang Culinar. Galageneralen Tomas Ackelman hoppas på att kunna fortsätta att premiera Norrtäljes företagare med en fullspäckad och fullsatt gala, fylld med inspiration.

Roslagens Företagsgala har länge varit en central händelse för näringslivet i Norrtälje kommun. Sedan första upplagan 2009 har galan blivit en återkommande succé, känd för sin prisutdelningsceremoni, utsökta mat, höga stämning och möjligheter till entreprenörsmingel. Det är en kväll där företag och individer premieras för sina insatser, samtidigt som det inspirerar andra till framtida engagemang och projekt.

– Jag hoppas på fullsatt även i år trots lite sämre tider för en del branscher, säger galageneralen Tomas Ackelman. Galan är en arena för organisationer och företag som delar ut priser till personer och företag inom olika kategorier, fortsätter han.

Galan kan genomföras tack vare samarbetet med över 100 företag i kommunen, som representerar alla branscher och varierar i storlek.

– Galan associeras med positiva känslor och skapar goodwill, säger Ackelman.

Bland de priser som delas ut finns utmärkelser från Norrtälje Handelsstad, Roslagens Sparbanks Stiftelser, Norrtelje Tidning, Företagarna Roslagen och Freija – Roslagens Företagarkvinnor. Dessutom vill Norrtälje kommun uppmuntra nya företag genom att i samarbete med Nyföretagarcentrum dela ut priset till Årets Nyföretagare. Priset går till företag som startade sin verksamhet under 2020-2021 och har visat på framgångsrik utveckling, entreprenörskap och livskraft.

Alla prisutdelande organisationer och företag är i full färd med förberedelser och diskussioner om vem eller vilka som ska bli årets pristagare.

För de som är intresserade av att delta, rekommenderar Ackelman att boka biljetter snabbt via hemsidan för att säkra en plats.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!