Rospiggarna kallar till viktigt informationsmöte: Ekonomiska utmaningar i fokus

publicerad 16 juni 2023
- av Daniel Rämsell

HALLSTAVIK. Rospiggarna, adresserar pågående ekonomiska svårigheter med ett planerat informationsmöte, måndag 19 juni. Med öppenhet som ledstjärna, har klubben valt att uppmärksamma och tackla sina ekonomiska utmaningar offentligt.

Rospiggarna Speedway har alltså gått ut med ett utskick där de förmedlar att de är och varit under stora ekonomiska utmaningar, vilket i sig inte är någon nyhet för allmänheten.

– Det är ingen hemlighet att Rospiggarnas ekonomi är under stor press för närvarande. Vi arbetar hårt, match efter match, för att kunna ta oss igenom säsongen, och detta är vårt tydliga mål.

Lokal annonsör

Rospiggarnas breda bas av supportrar, sponsorer och funktionärer nämns som en viktig faktor i deras fortsatta strävan för klubbens fortsatta existens:

– Våra supportrar, sponsorer och funktionärer har en enorm betydelse för Rospiggarna. Stödet vi får är helt avgörande.
– Omvänt så har Rospiggarna Speedway också en stor betydelse för många människor, inklusive våra partners, funktionärer och supportrar.

För att vidare adressera situationen, har Rospiggarna planerat ett informationsmöte på Folkets hus i Hallstavik 19 juni klockan 19.00. 

Bland deltagarna finns Rospiggarnas styrelse, lagledare Peter Jansson, lagkapten Kim Nilsson och förare Victor Palovaara, som kommer att vara närvarande för att belysa klubbens nuvarande situation och framtida utmaningar.

Lokal annonsör

FOTO: Arkivet