Stort blåsljuspådrag i Färsna: “Jag har inte sett grannen på flera veckor”

publicerad 14 april 2024
- av Daniel Rämsell
På söndagen ryckte polis, räddningstjänst och ambulans ut till Norrtälje för en insats. FOTO: Läsarbild

På söndagen ryckte polis, räddningstjänst och ambulans ut till Norrtälje för en insats.

Det var vid 14-tiden på söndagen som ett stort antal poliser, ambulans och räddningstjänst fick rycka ut till Färsna strax utanför Norrtälje stad, efter att en privatperson slagit larm.

Ett vittne till händelsen berättar att hen inte hade sett till sin granne, som är en äldre dam, på flera veckor varefter hon pratat med en annan granne som skulle titta till henne. Vittnet åkte sedan ut för att handla och när hon kom tillbaka, så var det fullt pådrag.

– Det är en äldre kvinna som bor här och jag har inte sett henne på flera veckor, berättar vittnet.

Ett annat vittne som Allt om Norrtälje varit i kontakt med berättar att polisens tekniker under söndagseftermiddagen arbetat på platsen.

– På väg förbi porten till grannhuset gick jag förbi en polis och en kvinna med en väldigt fyrkantig och boxig, stor väska. Hon grät. Han tröstade. Sen gick hon och åkte därifrån i en omålad Volvo, berättar ett annat vittne till händelsen. Det var flera brandbilar, ambulanser och poliser i fullt pådrag. Nu har alla lämnat förutom teknikerna, fortsätter hon.

När Allt Om Norrtälje pratade med Polisens regionsledningscentral vid 14-tiden hade man fått information om att det preliminärt rörde sig om ett olycksfall. Allt Om Norrtälje har sedan dess försökt söka regionsledningscentralen ånyo men utan resultat.

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!