Älmstabor lanserar Sveriges första smaksatta golfpeggar

publicerad 12 december 2023
- av Daniel Rämsell
Krisofer Reinson med en smaksatt pegg i munnen visar stolt upp sin senaste produkt.
ANNONS:

Väddöbaserade webb-golfbutiken 2Gringos som drivs av barndomsvännerna Kristofer Reinsson och Niklas Karlsson fortsätter krydda golfvärlden genom att nu introducera Sveriges första smaksatta golfpeggar. Med humor och känsla för smak erbjuder dem en helt ny upplevelse på golfbanan.

2Gringos, som Allt Om Norrtälje tidigare skrivit om har nyligen introducerat en helt ny produkt på den svenska golfmarknaden: smaksatta golfpeggar. Idén, som ursprungligen utvecklades av The Number Thirty Three för tandpetare, har nu anpassats till golfvärlden med en serie smaker som Tropical Citrus, Icey Mint, Cinnamint, Chocolate Mint och Watermelon, allt för att passa golflökarna.

– Vi älskar att sticka ut. När vi snubblade över de här smaksatta golfpeggarna, tänkte vi direkt att det var den mest originella och dumma idén som vi stött på, men ändå något jag vill ha som golfspelare, säger Kristofer Reinsson, VD på företaget. Vi slog till och började importera produkten från USA, och nu är vi först i Sverige med de här fantastiska golfpeggarna, fortsätter Reinsson.

ANNONS:

Produkten skall inte bara vara en praktisk tillgång för golfare menar Reinsson, utan kan man krydda, så skall man krydda menar han.

– Tänk dig att du står på tee (utslagsplatsen i golf reds. anm.). Du tar ut peggen ur munnen och sedan använder den för att slå iväg bollen. Det är en kombination av nytta och nöje som tillför en ny dimension till spelet, säger en skrattande Kristofer. Ingen äter väl mat utan salt och peppar?, frågar han retoriskt.

För golfare i Roslagen och i hela Sverige erbjuder nu 2Gringos smaksatta golfpeggar till försäljning online på deras webbplats. Golfentusiaster får alltså möjlighet att själva uppleva den unika och smakfulla innovationen direkt från Väddö.

ANNONS:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!

Ladda ner Allt om Norrtäljes mobilapp!