Camilla Bergling satsar vidare – öppnar trädgårdsfik vid ån

publicerad 14 april 2022
- av Pove Persson
annons

NORRTÄLJE. Berglings Bed & Breakfast startade i centrala Norrtälje 2019. Nu är Camilla Bergling som driver hotellet redo för nästa steg.
– I maj öppnar jag ett trädgårdsfik i en fantastisk miljö intill Norrtäljeån, säger hon.

annons
annons

Redan när verksamheten, som nu heter Bergling Boutique Hotell Bed & Breakfast, öppnades hade Camilla Bergling en dröm om att öppna ett trädgårdsfik på baksidan av det gamla gröna huset på Hantverkaregatan mitt emot pressbyrån i Norrtälje.

Nu när hon har tillgång till hela huset är det möjligt.

Lokal annonsör

– Som kund kommer du och köper fika i det som tidigare var en japansk restaurang på husets framsida, sedan går du om du vill ut på baksidan och sätter dig och njuter i en fantastisk miljö precis intill Norrtäljeån, säger Camilla.

I caféet kommer du kunna köpa kvalitetskaffe, riktigt bra espresso, schyssta téer, smörgåsar och fikabröd.

– Det kan man köpa även om man bara vill ta med sig hem också, säger Camilla.

I den övriga verksamheten fortsätter Camilla driva sitt hotell. I nuläget har det fem rum, men det pågår projektering för ett sjätte.

Lokal annonsör

– Det har gått och går bra med hotellverksamheten. Visst drabbades jag också av pandemin, men ganska snart märkte jag att vi fick beläggning på grund av att vi är just ett litet hotell, berättar Camilla. Vi erbjuder ju frukost på sängen och har inte buffé, vilket fick folk att känna sig trygga hos mig. Vi har också möjligheter att ha mindre konferenser här.

Nu är pandemin över och en ny del i verksamheten står för dörren.

– Det är jätteroligt nu, säger Camilla. Jag ser verkligen fram mot att ta ännu ett steg med att öppna trädgårdsfiket. Det är verkligen kul att förverkliga ännu en dröm.

annonser
annonser