Eurovisionfest på Mobergs nattklubb

publicerad 9 maj 2024
- av Nicklas Salmin
Inför den stundande Eurovision-finalen i Malmö, bjuder Mobergs Nattklubb i Norrtälje in till en festkväll med Eurovision-tema.

Inför den stundande Eurovision-finalen i Malmö, bjuder Mobergs Nattklubb i Norrtälje in till en festkväll med Eurovision-tema. Till helgen förvandlas klubben till en plats för schlagerälskare som vill ladda upp inför Europas största musiktävling.

Det är på fredag som Mobergs nattklubb genom nya namnet “Studio” arrangerar en Eurovision-fest i Mobergs lokaler, för att ladda upp inför lördagens final i Eurovision Song Contest. Arrangörerna lovar en oförglömlig kväll fylld med klassiska Eurovision-hits och feststämning i sann Eurovision-anda.

– Det är klassisk Eurovision-tema och det kommer att bli en riktigt kul kväll, säger Behnam Djavani, som är kvällens arrangör.

Festen startar klockan 22.00 och pågår fram till 03.00, där gästerna kan förvänta sig en hitkavalkad av välkända Eurovisionlåtar som spelas av DJ Kitchen & Waffels.

Vad kan gästerna förvänta sig?
– Det stora fokuset ligger såklart på Eurovision, glitter och glamour. Alla som uppskattar Eurovision och Schlager är välkomna att ladda upp med oss på fredag, avslutar Behnam.

Faktaruta Eurovision-fest på Mobergs nattklubb

Datum: Fredag, 10 maj

Tid: 22.00 - 03.00

Plats: Mobergs nattklubb, Norrtälje

Musik: DJ Kitchen & Waffels

Åldersgräns: 18 år

Inträdesavgift: 50 kronor (biljetter köps i dörren)

 

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!