Just nu: Man omhändertagen efter blåljusinsatsen i Färsna

publicerad 14 april 2024
- av Daniel Rämsell
Det var under söndagseftermiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans blev kallade på en stor insats i Färnsa, som Allt om Norrtälje rapporterat om. Nu har en man blivit omhändertagen, enligt uppgifter till Allt Om Norrtälje. FOTO: läsarbild

Det var under söndagseftermiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans blev kallade på en stor insats i Färsna, som Allt om Norrtälje rapporterat om. Nu har en man blivit omhändertagen, enligt uppgifter till Allt Om Norrtälje. 

Det var vid 14-tiden på söndagen som ett stort antal poliser, ambulans och räddningstjänst fick rycka ut till Färsna, strax utanför Norrtälje stad, efter att en privatperson slagit larm. Enligt uppgifter till Allt Om Norrtälje skall det varit en äldre kvinna som inte har setts till under längre tid och polisen kallades därmed till platsen. Under dagen har polisens tekniker arbetat på platsen och på söndagskvällen förmedlar ett vittne till händelsen att en man har omhändertagits av Polis.

– De körde fram bilen hela vägen in mellan husen, någon meter från porten. Sen kom två civila poliser ut med honom på varsin sida och satte honom ganska så bryskt i baksätet. Han hade t-shirt på sig, ingen jacka och händerna ihophållna över magen, berättar vittnet.

Allt Om Norrtälje har sökt polisens regionsledningscentral utan att ha fått några bekräftade uppgifter kring ärendet.

Artikeln kan komma att uppdateras… 

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!