Kommunen hjälper företagare att bli mer digitala

publicerad 5 september 2022
- av Redaktionen

NORRTÄLJE. Norrtälje kommun hjälper företagare att maximera de digitala möjligheterna genom kostnadsfria seminarier och det finns fortfarande platser kvar till 7 och 8 september.

Frågor som du som företagare får svar på genom deltagande är:

Vid två tillfällen under hösten, 7 och 8 september erbjuds du som lokal företagare att få tips, fakta och inspiration kring saker som ger ditt företag bättre förutsättningar att lyckas i det digitala arbetet. Det är alltså Norrtälje kommun som anordnar ett event tillsammans med Telia och Länsstyrelsen i Stockholm som heter Bli digital. Frågor som du som företagare kommer att få svar på är: 

Lokal annonsör

1. Hur marknadsför du ditt företag på nätet?
2. Har du koll på digitala videosamtal och möten?
3. Vad är ett molnbaserat ekonomisystem?

– Det är en unik möjlighet att lyfta företagets digitala närvaro, och deltagarna får chansen att lyssna på digitala pionjärer och experter som ger mycket värdefull information, säger Daniel Klemesrud, näringslivsutvecklare på Norrtälje kommun.

Bli Digital är öppet för såväl företag som vill utvecklas beträffande det digitala arbetssättet, som företag vars digitala närvaro redan är väletablerat.

Vid eventet varvas miniföreläsningar med samtal och det kommer att finnas datorer på plats att låna.

Lokal annonsör

Träffarna är kostnadsfria och deltagare bjuds på inspiration och förtäring. Antalet platser per tillfälle är begränsat, så passa på att anmäla dig redan idag.

För mer information och anmälan klicka här