Ledigt jobb: IP Ready söker en Koordinator / back office till Norrtälje-kontoret!

Jobbannons

publicerad 17 mars 2024
- av Roslagen Media Group AB

Vi söker nu en driven, strukturerad och serviceinriktad person till tjänsten som koordinator hos oss på IP Ready. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du får gärna motiveras av att ta eget ansvar. Du kommer vara en viktig kugge i vår organisation!  Är du spindeln i nätet som vi söker?

Att jobba som koordinator hos IP Ready
 
IP Ready är inne i en expansiv fas och behöver nu bli fler. Som koordinator hos oss är du länken mellan IP Ready och de marknadsledande operatörerna på telekom-marknaden. Du blir en viktig del av vår operatörsgrupp och kommer ha tät kontakt med våra operatörer och även agera som backup samt säljstöd till vår säljorganisation. En viktig del av tjänsten är att fortlöpande hålla sig uppdaterad kring de tjänster som vi erbjuder företagsmarknaden. IP Ready tillhandahåller utbildningar löpande, både internt och externt. Tjänsten är på heltid med arbetstid vardagar 08.00-17.00.

Det här jobbet passar dig som är social, trevlig och sätter kundens bästa i fokus.

Vi söker dig som
  • Är samarbetsinriktad
  • Är anpassningsbar och kvalitetsmedveten
  • Gillar att utvecklas och arbeta i en bransch som är i ständig rörelse
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Har god datorvana.
Det är meriterande (inget krav) om du
  • Har erfarenhet från Telekom-branschen
  • Hanterar engelska i både tal och skrift
  • Har arbetat med liknande uppgifter tidigare
  • Har erfarenhet av CRM-system/ärendehantering
Vilka är IP Ready

IP Ready är ett glatt och sammansvetsat gäng som sätter stor vikt i att alla ska trivas och vara delaktiga. Förutom Norrtälje-kontoret finns vi även i Kalmar och Sundbyberg.

Vi har 30 års erfarenhet av telekom-branschen och har under åren implementerat över 5000 kundunika lösningar. Vi är specialiserade på att implementera avancerade telefonitjänster till hela företagsmarknaden. Vi analyserar och utvärderar kundens behov och presenterar totallösningar som passar företagets verksamhet. Vi värdesätter långa kundrelationer och lägger stort fokus på kundvård.

Vi samarbetar sedan många år tillbaka med Telia, Tele2, Telenor och Telavox samt flertalet andra marknadsledande produkt- och tjänsteleverantörer.

Är du intresserad?
Skicka in CV och personligt brev till mikael@ipready.se

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!