Roslagsmarschen blev en lyckad dag av gemenskap, natur och friskvård

publicerad 18 september 2023
- av Daniel Rämsell
Annons:

ROSLAGEN. Roslagsmarschen, som ägde rum på Väddö 9 september, blev en succé med över 300 deltagare. Projektledaren för evenemanget, Vanessa Ellnebrant, delar med sig av sina intryck och visioner om framtiden för Marschen.

Förra Lördagens Roslagsmarsch var en dag att minnas med över 300 deltagare. Med Väddö som naturskön kuliss, blev marschen en upplevelse för såväl arrangörer som deltagare.

– Känslan var fantastisk! Vi var så taggade, förberedda och redo för en heldag på Väddö, berättar Vanessa Ellnebrant, projektledaren för Roslagsmarschen. Väddö är en fantastisk plats och vilket otroligt fint samarbete med alla sponsorer och leverantörer. Man blir stolt, fortsätter hon.

Deltagarnas entusiasm och glädje var påtaglig under och efter eventet menar Ellnebrant.

– Från första gänget som kom vid 08- tiden på morgonen och de sista deltagarna som kom in i mål den dagen så möttes man av glada ansikten. Stämningen var underbar. Det var livemusik och mat igång. Vi fick ju en riktigt fin dag, vädret kunde heller inte varit bättre, säger Vanessa.

Med tanke på framgången med årets marsch, är blickarna redan riktade mot nästa år.
– Tankarna är igång för nästa års marsch. Detta året var så lärorikt och vi tar med oss massor av inputs från alla håll. Tanken med marschen är att den skall utvecklas några år framöver nu, en större satsning på friskvård i all dess bemärkelse. Jag ser nog mest framemot planeringen, det är så roligt, säger hon.

Vanessa förmedlar att evenemanget inte bara handlar om en vandring, utan om gemenskap, naturupplevelser och en satsning på friskvård.

FOTO: Visit Roslagen

Annons:

Tipsa oss!

Har du ett nyhetstips du vill att vi skriver om? Kontakta oss!